reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A ja już posprzątana jestem. Mały śpi. S robi zakupy i co chwila dzwoni,chociaż ma kartkę:crazy: Muszę jeszcze umyć łepetyne. Na 14 jedziemy na grilla do mojej mamy na działkę,więc obiad mam z glowy,a o 16 u nas na wsi robią dzień dziecka. Przyjedzie szwagierka to pójdziemy sobie z chłopakami.
Ale Matys dał wczoraj czadu. Obudził się 23.50 i zasnął o 2. S wrócił o 24.10 i cieszył się,ze synuś obudził się,bo chciał się z tatusiem przywitać. No niech im będzie,byle nie za często takie numery.

Witam koBBitki
Maz bawi sie ze Staskiem wiec ja korzystam...i doczytalam
Carioca - gratuluje postepow Stasia, juz na naszym spotkaniu widac bylo ze to dziarski mlody zawodnik. A co do odswiezenia garderoby to rozumiem cie calkowiecie - ja tez zakupilam sobie nowe sliczne spodnie i czuje sie efektownie i pieknie...
Aneczka - Gdynia czy Gdansk - jeden czort tzn nie-czort:-). Polecam. Uwielbiam moje miasto mimo ze troche zapyziale i nie bijace przepychem...ale jest morze:tak:i ten ludzki optymizm:happy:
Majandra - powodzenia
Inne BBabony witam i pozdrawiam i wybaczcie ze nie odpisuje ale sporo tego natluklyscie - ale dobrze!

Stas tez ma Boom rozwojowy. Samodzielnie siada:szok: ale robi to na swoj sposob - z brzuszka podciaga nozki i jedna tak zgina ze sila ciezkosci jak wanka-stanka udaje mu sie usiasc. Poza tym podciaga sie do stania w lozeczku, kojcu i...czasem zaraczkuje. A zeby sie kluja nieustannie...
A ja w ogole tryskam dobrym nastrojem - bo jestesmy w komplecie, jest spokojnie i wesolo, moj wsciek macicy zostal zaspokojony;-):-D...i dzis dostalam propozycje rozmowy w sprawie pracy na stanow.szkoleniowca firmy kosmetycznej - ekologicznej rzecz jasna. Musze tylko umowic sie z szefem na rozmowe, zobaczymy, nie przesadzam i jeszcze decyzji nie podjelam. Ale ciesze sie ze jest szansa, ze wciaz jestem "na fali"
Pozdrawiam i zycze udanego wieczoru. Wpadne do was najpewniej we wtorek...

Witam. Jesteśmy dziś padnięci. Od razu po szkole umówiłam się z mężem na zakupy(kupiłam sobie 2 pary[nie mogłam się zdecydować:sorry2:] klapek na lato,bluzkę, biustonosz,mąż buty, 2 koszule na lato i spodenki krótkie), a potem pojechaliśmy po Maciusia do mojej babci i do domu praktycznie na piechotę wracaliśmy, 1,5 godziny:szok: Egzamin za mną. Chyba zdam;-):-D. A jutro na 8:szok::angry:

Hruda, witamy z powrotem i gratuluję oferty pracy.:-)

A i mąż,jak na mnie czekał, kupił Maciusiowi Teletubisie na dvd,z czego jestem średnio zadowolona.:dry:

Witajcie.
Hrudzia gratuluję propozycji pracy.

Dziś byliśmy na 4 urodzinach mojej chrześnicy. Wczoraj na zawodach w przedszkou ścigali się samochodami-popychaczami i Lila ( moja chrzęsnica) przewróciła prosto na budzię. Warga górna zszywana, dwa szwy ma, spóchnięta cała, jak to okropnie wyglądało. Nos obdarty i ręce. Masakra.:-( A to zrobiła sobie prezent a i jutro do Zoo miała jechac.:szok:
A Maja wczoraj zwracała, nic nie chce jeśc i gorączka 38. J pojechał rano do przychodni i dostała antybiotyk, bo i znów uszy zaczęły bolec. Początek zapalenia - to by było już 4 raz w tym półroczu.:szok:

Czy któraś z Was słucha radia dla dzieci BabyRadio , jak nie to bardzo polecam
BabyRadio.pl Pierwsze Radio Dzieci - Strona główna

Hej my z misiem codziennie rano sluchamy piosenek dla dzieci w TV zadna bajka go nie ruszy a jak slyszy spiewajacam tam LILI to od razu podskakuje ale radia posluchamy tez...Spokojnej nocy tylko o tym marzymy chyba ?? Ja tak malo spie ostatnio ...

Mamo Mikołaja, my nocki mamy już całkiem całkiem. Maciuś się nie budzi,ale za to wstaje między 4 a 5:30:crazy: Choć dziś po śniadanku o 5:40 udało mu się zasnąć z nami i pospaliśmy do 7:szok:

witajcie kochane
mam dzis troszke czasu na bb bo hani spi a maz na grila z kolegami z pracy pojechal...
tak sie zastanawiam i mam do was pytanie czy jest mozliwe to ze skaza juz hanifce minela bo daje jej jogurty tzn deserki z jogortem albo twaroozkiem albo takie typu jogolino i dostaje chlebek z bialym serkiem, ciastka i bulki maslane i nic jej nie jest policzki gladziudkie jak pupcia niemowlaczka dzis zjadla loda smietankowego troszke zobacze co jutro bedzie
i jeszzce jedno pytanie czy wasze maluszki tez sie tak bardzo poca jak hanifka normalnie ma cala glowke mokra jakby z kapieli wyszla nawet jak w samych bodach jest no i poci jej sie tylko glowka

reklama
Do góry