reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

i ja sie witam porannie. wpadlam, poczytalam i zaraz uciekam. pogoda tak cudna, ze az zal siedziec w domu :tak:
Tez bym sie z kims spotkala...tak nudno mi samej na spacerach, czytma kupe durnych kolorowek i gapie sie na przytulajace sie pary z dziecmi:-D Jakas ekipa ze slaska sie musi zebrac!!!!
ja jestem za!!!

To ja też się przywitam i uciekam zaraz do szkoły. Dziś mam zaliczenie z metod statystycznych. Trzymajcie kciuki, bo nic się nie uczyłam:-D:sorry2:
trzymamy majandra, trzymamy.

majandra, powodzenia
A wszystkiemu co związane ze statystyka mowie" nie"- ze statystyki miałam poprawkę- jedyna poprawka w ciągu 5 lat:baffled:
oj statystyka... moj raj! oczywiscie bez przesady ale ja to raczej matematyczny mozg jestem :tak:

reklama
Moje dziecko poszło spać ok 20.30 i dopiero przed chwilą wstało...W twierdzi że to mały wielbłąd ale może ona powinna częściej jeść??? Aż mi mleko wyciekło:crazy:.
Teraz Zuzka podlewa ogródek z tatą a potem idą na spacer więc dziś mam wolne.:-)

witam!
ostatnie dni miałam cięzkie, Karolek ma zmienne nastroje... w jednej chwili jest słodki, gada i się śmieje, a za sekundę marudzi, piszczy i płacze.... nie wiem czemu... Już mi czsami brak pomysłów na zabawianie go ... no ale mam nadzieje, że mu w końcu przejdzie... Nocki też się pogorszyły, do tej pory przesypiał całe a od kilku dni budzi się z płaczem w nocy, wstaje coraz wcześniej a ja przez to chodzę jak zombie...
Na dodatek mu się dzis od rana jakis kaszel przyplątał i to od razu mokry... daje mu flavamed a jak do poniedziałku nie przejdzie to lekarz :(
Dlatego za bardzo nie mam nastroju do pisania...
luandzia1 - dzieci w tym wieku już nie muszą w nocy w ogóle jeść ani pić... jeśli się nie obudziła to tylko się cieszyć:-)
majandra - trzymam kciuki:-)
Muszę spadać bo właśnie z gaduły zmienił się w wyjca...
może wpadnę p[óźniej

witam poszłam dzis na całośc i wziełam Szymonkowi rowerek bo jak już kiedyś pisałam rok temu mu rzjechałam autem i kupiłam mu u nas w Bani za 250 zl taki zwykły dałam 50 zł zaliczki bo jakoś nie mam za dużo kaski a jutro rocznica i gostek (zna nas) i dał nam już ten rowerek resztę dopłacę 10 czerwca ale super i Szyma już zasuwa
Wika właśnie zasnęła a ja mam tyle roboty i potrzebuj ekopa ale już spadam do pracy papapapap

Witamy w pochmurny i cieply dzien ,Mikolaj ma depresje beczy od rana ale wreszcie usnal!! teraz porzadki bo cale rano plakal marudzil na zmiane.Poszedl spac o 22.30 i tak od tyg co mam zrobic ja spie a on jeszcze wojuje OCH!!!

Załączniki

• Snapshot_20080530_12.jpg
    Snapshot_20080530_12.jpg
    837 bajtów · Wyświetleń: 61
reklama
Witajcie dziewczyny.U mnie byla kolejna awaria kompa.Jakis wirus sie nam wgral,maz probowal go usunac na wszelkie sposoby,ale skonczlo sie na wgraniu systemu od nowa.
U Naomi widac juz pod dziaselkiem druga dolna jedynke ale jeszcze sie do konca nie przebila.
Zauwazylam ze wczoraj pisaliscie na temat pampersow.Ja uzywam kazdych.Naomi nie dostaje zadnej wysypki,uczulenia itp.I bardzo sie z tego ciesze bo sie balam ze jak na poczatku sie przyzwyczai do Pamperesow lub Hagisow to bedzie pozniej cieszko.A teraz kupuje kazde,no oprocztych zwyklych tescowskich.Wogole nie przepuszczaja powietrza i so do d.....
Mykam na spacerek bo mamy ladna pogode.
Pozdrawiam was goraco.

Do góry