reklama
Moje dziecko już śpi i mnie coś się oczy kleją pobudka o 5 rano dała w kość a tu jeszcze pralka czeka na rozadowanie :-(
Nuśka widok brzdąca z bukiecikiem kwiatów w małej rączce musiało wyglądać rozbrajająco :-) Jadąc samochodem słuchałam radia, a tam maluchy składały życzenia swoim mamom poryczałam się słuchając tych wypowiedzi i myślałam, że moje Serce też kiedyś mi powie "kocham Cię mamo" jak te maluchy
Nic uciekam dziewuszki!!! Pa
A tak na marginesie coś pusto tu bez Hrudy.
Nuśka widok brzdąca z bukiecikiem kwiatów w małej rączce musiało wyglądać rozbrajająco :-) Jadąc samochodem słuchałam radia, a tam maluchy składały życzenia swoim mamom poryczałam się słuchając tych wypowiedzi i myślałam, że moje Serce też kiedyś mi powie "kocham Cię mamo" jak te maluchy
Nic uciekam dziewuszki!!! Pa
A tak na marginesie coś pusto tu bez Hrudy.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ja też dostałam. Tylko bukiet był za duży i nie mógł udźwignąćA ja dzisiaj dostałam od synka bukiecik kwiatków sam mi dał
Hej, hej pamiętacie mnie jeszcze????
Chyba się nie stęskniliście za mną???
Właśnie wróciliśmy ze szpitala z Bartusiem.Byliśmy od wtorku na chirurgi we Wrocławiu bo poparzył sobie rękę i miał II st.poparzenia Przeżyliśmy KOSZMAR!!!! Cudem że nie musimy mieć przeszczepu!!!!! I to najważniejsze!!!!!
Idę poczytać co nie co...chociaż trochę co u was
Chyba się nie stęskniliście za mną???
Właśnie wróciliśmy ze szpitala z Bartusiem.Byliśmy od wtorku na chirurgi we Wrocławiu bo poparzył sobie rękę i miał II st.poparzenia Przeżyliśmy KOSZMAR!!!! Cudem że nie musimy mieć przeszczepu!!!!! I to najważniejsze!!!!!
Idę poczytać co nie co...chociaż trochę co u was
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Etka, ta wiadomość mnie przeraziła Bardzo mi przykro:-(Biedny Bartuś. Bardzo płakał? Na pewno. Biedaczek. Aż mi się płakać chce
reklama
Podziel się: