reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

czesc wszystkim mateczkom i najlepsze zyczenia z okazji matczynego swieta!!
u mnei swieto zaczelo si eklotnia z mezem od rana i poszlam do pracy z placzem, super...
czasami mam ochote rzucic to wszystko w diably wyniesc sie gdzies w dzicz i nikogo nie widziec:-:)-(
pewnie bym tak zrobila gdyby nie dawidek
no ale juz was nie zanudzam
trzymajcie sie!

O to faktycznie nie za ciekawie zaczął sie ten dzień ale pamiętaj że dziś Twoje Święto i nie ma co się smucić odłóż wszystko co złe na "półkę" i ciesz się razem z synkiem z Twojego święta bo to w końcu ten pierwszy raz w życiu mamy takie święto.

reklama
Hrudzia pozdrawia wszystkie BB-abony i Tęskni. Kurs na poziomie tylko korki w drodze powrotnej strasznie męczą Staś już dobrze się czuje, i uśmiechnięty jak zawsze w końcu niezniszczalny no nie;-);-);-)

O to faktycznie nie za ciekawie zaczął sie ten dzień ale pamiętaj że dziś Twoje Święto i nie ma co się smucić odłóż wszystko co złe na "półkę" i ciesz się razem z synkiem z Twojego święta bo to w końcu ten pierwszy raz w życiu mamy takie święto.

Ładniej nie potrafiłabym tego ująć :tak:

Kuba rozbawił dziś wszystkich w poczekalni :-) jak czekaliśmy do lekarza z babcią Kuba siedział u mnie na kolanach i krzyczał na cały głos "nanana gagaga" i tak na przemian :-) trochę rozchmurzyli się ludzie bo panowała ponura atmosfera.

Hrudzia pozdrawia wszystkie BB-abony i Tęskni. Kurs na poziomie tylko korki w drodze powrotnej strasznie męczą Staś już dobrze się czuje, i uśmiechnięty jak zawsze w końcu niezniszczalny no nie;-);-);-)

Pozdrów ją!!!! To super, że Niezniszczalny czuje sie dobrze!!! :-)

Ten piękny bukiet dla wszystkich Naszych MAM :D

Dobra dziewczyny no to zaczynam odpisywanie:-)

przepraszam , ze o sobie.. ale placze.

Ledwo co Olaf z choroby wyszedl, znow zlapal...
normalnie nie mam sily. Szkoda mi go i mam wrazenie ze jestem beznadziejna matka.

dobranoc...

kochana proszę Ciebie nawet nie pisz takich głupot!!!
widać jak się przejmujesz i jak kochasz swojego synka więc stwierdzenie, że "beznadziejna" to napewno nie o Tobie!!!!!

A i jeszcze jedno Igorek dzisiaj zrobił mi prezent ;-):-p jak co rano zmieniam mu pieluszkę i tak sobie rozmawiamy śmiejemy się po czym czuje że robi mi się ciepło a tu Igorek zrobił siusiu prosto na mamusie:sorry2::laugh2::-Da to się zdziwiłam bo wcześniej się mu to nie zdarzyło.

No to Igorek się postarał o prezent dla mamusi:-)
za jakieś 20 lat mu o tym przypomnij;-)

Maciuś mi zrobił dziś cudowny prezent: powiedział mamama. Ale raczej bez zrozumienia. Chociaż trudno powiedzieć, bo powiedział to , gdy huśtał się na huśtawce (dostał na chrzest) i akurat huśtawka zwolniła, a on powiedział mamama bu. Mogę to sobie tłumaczyć jako Mamusiu, pobujaj:-D;-)

GRATULACJE!!!!!! ma chłopak wyczucie, pewnie już wcześniej chciał powiedzieć ale stwierdził, że dziś będzie lepsza okazja!!!!

Dzień dobry wszystkim!

Wróciliśmy od lekarza i to są chore uszka:baffled::-(, to jeszcze nie zęby....
Mały dostał antybiotyk Ospomoks, otinum do uszu i wapno w syropku. Jest płaczliwy ma gorączke do 38 i bardzo nieszczęśliwy:zawstydzona/y:
Krzysia nie kąpie codziennie, codziennie robimy podstawową toaletę.

Ja dostałm dokładnie taki sam prezent, zdjełam pampersa wziełam na kolanka, a Krzysio zrobił suisiu :sorry2::-D:-D:-D, a od Natalii mam piękne korale z makaronu:tak::-D i śliczny obrazek:-):-)

po pierwsze duuuuuuuuuuuuzo zdrówka dla Krzysia, po drugie no proszę Ty też dostałaś prezencik od synka- kochany urwis:-D

Witam wszystkie mamusie :D i życzę wszystkiego najlepszego w dniu Naszego Świeta!!!!

Dopiero co wrócilismy z Gliwic :wściekła/y::angry: JENY!!!! Tam wejść to można zginąć!!!! Od 8 do 12 to i tak nieźle bo ostatnim razem wyszliśmy dopiero po 17 :dry: okazało się, że jednak to jest rak :-( ale na szczęście niezłośliwy i babcia ma przepisane radioterapie. Roozmawiałam z lekarką to twierdziła, że po tym powinno być dobrze :-(.

KASIU trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, wiem co teraz przeżywasz moja ukochana babcia też chorowała na raka:-:)-:)-(

ojj tam ostro... nie chodzilo mi o moje czy meza ciuchy, ale jak spojrzalam na wlasne dziecko, to sie we mnie krew zagotowala...I same chusteczki z przeprAszam nie wystarcza w takiej sytuacji! Ja niestety mam taki charakter :-) Albo i stety!Bo takie zakupy moglabym robic codziennie :-)

no ja jestem trochę innego zdania, ale to pewnie dla tego, że sama pracuję w dużym sklepie i muszę się użerać z klientami...
i trochę jestem przewrażliwiona na temat szacunku
pamiętajcie, że kij ma zawsze dwa końce....

czesc wszystkim mateczkom i najlepsze zyczenia z okazji matczynego swieta!!
u mnei swieto zaczelo si eklotnia z mezem od rana i poszlam do pracy z placzem, super...
czasami mam ochote rzucic to wszystko w diably wyniesc sie gdzies w dzicz i nikogo nie widziec:-:)-(
pewnie bym tak zrobila gdyby nie dawidek
no ale juz was nie zanudzam
trzymajcie sie!

BLIMKA każda z nas ma czasem gorsze dni w związku (ja czasem często:-)) ale musi być źle żeby później mogło być dobrze:-D

uffffff odpisałam:-)
u nas nic ciekawego się nie działo do południa praca póżniej samotne popołudnie i wieczorek bo P w robocie....
a i dostałam prezen na dzień matki od Juli wiadomo sama jeszcze nie pójdzie i nie kupi więc P musiał jej w tym pomóc:happy:

dziewczyny tak oglądam Wasze fotki na zamkniętym- rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!

i mam pytanko w jakim programie robicie te zadjęcia że macie 1 zdjęcie składające się np z 3 różnych??? i czy łatwy jest w obsłudze ten program????

Hejka. Nie uwierzycie co zrobiłam. Obcięłam włosy Adasiowi.:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Foto jak berbecie pójdą spac, mały już palula ale jeszcze pierworodna baraszkuje. Na zamkniętym

reklama
Dodam, ze M by sie tylko wkurzyl i odszedl, a to ja go podbuzowalam, bo twarz mialam cala czerwona, za gotowana z wscieklosci. Ale przynajmniej wielki bukiet kwiatow mi pachnie w salonie, a winko na dzis wieczor sie chlodzi.
Ah ide, zaraz M wraca, a ja jestem w polowie gotowania obiadu!

Do góry