reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Hey dziewczyny czytam was na bierzaco ale jakos nie mam natchnienia do pisania.Kilka dni temu dostalam @ i jakos niemoge sie pozbierac.Aczkolwiek wczoraj mialam taki przyplyw energii ze posprzatalam,ugotowalam obiad,upielkam ciasto,zrobilam pranie,poprasowalam.I jeszcze mialam ochote umyc okna ale se odpuscilam.Naomi teraz lobuzuje widzi swoje odbicie na marmurze w kominku i sie drze sama do siebie:-D:-D:-D
Wroce pozniej jak se jakos ogarne.

reklama
No nie jak obiecałam grilla to już nie wypada się wykręcać :-D:-D:-D
To może czwartek po 16 ? Napisze Ci na priva jak do mnie trafić (raczej nikt nie ma z tym problemu)

ok, to we czwartek ok 16. wyprawie meza do pracy ;-) i przybede moim bojlidem. napisz koniecznie co mam przyniesc na tego grilla. a co do trafienia to... najwyzej wezme nawigacje :laugh2:
hruda! pisz koniecznie co i jak!

Ok. Jestem.
Hrudzia mam nadzieję, że ze Staśkiem oki.
Nie obraź się, ale masz jobla. Stasiek jest cudowny i wcale nie gruby:tak:

Kasia ja mam wykupioną polisę posagową w Compensie S.A. ale tylko na MAję. Założylismy ją kiedy się urodziła, a Adasiowi niestety na razie nie , Założymy jak pójdę do pracy. Płacimy m-cznie 65 zł i dopiero będzie mogła dostac kase jak ukończy 21 lat. Ta kwota będzie rosła zależec to będzie od inflacji, na dzień dzisiejszy dostałaby ponad 20tys no i oczywiście jest to ubezp. dodatkowe ubezp. w razie wypadku, smierci rodziców - renta, jakaś tam częśc wypadkowego itp.

Znajomi wczoraj pojechali. Zadowoleni byli ze spływu, grill też udany jak pisałam. Maja się wyszalała.:-D

Zazdroszczę Wam , że możecie spotkac się na realu, ja bym też tak chciała.:tak:

Hruda, czekam na dobre wieści. A jeśli chodzi o "nadwagę" Stasia, to pamiętasz jak ja się martwiłam, że przekarmiam Maciusia? A teraz okazało się, że jego waga jest ciutkę poniżej 50 centyla. Po prostu spala dużo więcej i smukleje.

Może NuŚka lub Carioca mogłyby napisać choć smska do Hrudy. To byśmy coś wiedziały.

hruda nie martw sie, zobaczysz (tak czuje), ze to "tylko" zabki :-)

enia mam taka nadzieje, ze sie jej spodoba, ale pewnie pobawi sie pare godzinek i juz koniec. Za to szaleje, jak jest u innego dzidziusia,bo wiadomo-czyjes zabawki sa najlepsze :-)

Zuzia ma podobny stoliczek dokładnie taki
Stoliczek muzyczno-edukacyjny Leap Frog JAK NOWY (366745095) - Aukcje internetowe Allegro

i jest to zdecydowanie jej ulubiona zabawka więc myślę że będziesz zadowolona
Hruda mam nadzieje że to jednak tylko zębole
Iza to jesteśmy umówione :-)

Iza nie mam prawka :-( czego bardzo żałuje, ale wszystko do nadrobienia. Mam zamiar teraz w najbliższym czasie się wybrać bo PJ to podstawa.

Agulka no ta polisa posagowa brzmi ciekawie. My na razie przeniesiemy pieniądze do mbanku i zobaczymy co dalej.

Larcia stolik świetny!!!!

A i pochwalę się z Enia jesteśmy umówione na spacerek we wtorek :-) ale fajnie!!!!!

HRUDA JAK STASIU!!!!???????

reklama
Do góry