reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A my mieliśmy iśc złożyc wnioski o te dowody dla dzieciaczków i nie pójdę mały strasznie marudził i jakiś śpiący ( za wcześnie niż zwykle) a on gorączkuje i mocno sie tulił i na mnie usnął. Chyba przez te zębiska u góry, jeszcze nic nie widac, ale na pewno się kształtują.

Ha! nadrobiłam:tak::tak::-D
Mam jeszcze chwilkę bo tatuśko pojechał coś pogrzebać w samochodzie a maleństwo lula.
Planowaliśmy pojechać teraz na weekendzik w górki, ale złośliwość przedmiotów martwych wzięła przewagę i nawaliło sprzęgło w aucie- tylko 700 PLN poszło sie rąbać:angry::angry::angry::angry: i dupa zimna z dłuższego wyjazdu w górki:crazy::crazy: Ale mam nadzieje, ze chociaż uda nam sie wyrwać na jeden dzień do Szklarskiej Poręby albo Karpacza, bo oszaleję tak sie już nastawiłam.
A propos 8 miesiąca życia maluszków- nasz Damian jest dzieckiem, które pójdzie do każdego na ręce, do każdego sie cieszy i ogólnie towarzyskie dziecko. A tu nagle w niedziele jakiś obrót o 180stopni- wujek go bierze na rączki i dopóki mnie nie widzi jest spokój; mnie zobaczył i ryk i do mamy na łapki. a już sie cieszyłam że będę miała chwilowego opiekuna do małego:sorry2:

gagulec gdzie mamy jechac na wczasy , tam właśnie w okolicach Karpacza cz Szklarskiej. Doradź bo wiedzę, że obeznana jesteś w tamtych stronach.

gagulec gdzie mamy jechac na wczasy , tam właśnie w okolicach Karpacza cz Szklarskiej. Doradź bo wiedzę, że obeznana jesteś w tamtych stronach.

Agulka jakimś szczególnym znawca tych terenów to ja nie jestem:zawstydzona/y:, niestety. Ciężko mi powiedzieć gdzie jest lepiej pojechać bo i Karpacz i Szklarska mi sie podobają. Z tego co wyczytałam i jak dobrze pamiętam Wy będziecie organizować wyjazd przez biuro podróży i dlatego patrzcie co oni tam mają w ofercie. Poza tym popatrz na necie co które miasto oferuje turystom i według własnego odczucia dokonajcie wyboru. Podam Ci linki do oglądnięcia i moze to Wam pomoże.
http://www.szklarskaporeba.pl/it/
Karpacz - Karkonosze - Sudety, Śnieżka - wypoczynek i noclegi w górach

Dzień dobry:-)

Asiek wysłałam Ci jakiś czas temu zdjęcie Igorka do galerii na NK dostałaś????

Dałaś mu frytki :szok:to chyba trochę za wcześnie

A jam Igor pierwsze powiedział "baba" to co będzie jedynakiem;-);-);-)

Nie wiem :dry: powtarzam tylko to co usłyszałam :-)

Psiapsiółka już pojechała, Kuba śpi a ja mam czas na forum.

Mama do mnie zadzwoniła z wiadomością, że mój psiaczek co mieszka u mamy zdycha :-( dziś mamy jechać z nim na uśpienie bo się bardzo męczy. Ponoć robi pod siebie, nie może chodzić sparaliżowało mu tylne łapki :sad::sad::sad::hmm:Asterek 24 lipca skonczyłby 15 lat :sad: jeszcze go pamiętam jak był malutki taka fajna malutka biała kuleczka biegała i skakała, a tu teraz jeju!!!!! :sad:

reklama
Mogę się pochwalić???? :-)

Kubuś przy cioci Asi zrobił pięknie pierwszy raz "kosi-kosi" :-):-):-) ależ jestem z niego dumna i szczęśliwa!!!!!!

Do góry