Xeone-szkoda,że tak daleko,myślałam,że będziemy razem na spacerki chodzić . Ale zawsze jak przyjedziesz w odwiedziny rodziny Twojego mężczyzny to możemy się umówić na spacer z Maleństwami (plus moja rozbrykana Lilka :-)).
reklama
H
Harsharani
Gość
Ainaheled teraz mieszkamy w okolicach Bronowic, niedaleko Ikea ale moj M jest urodzonym Prokocimianinem i cala jego rodzinka mieszka teraz w tamtych okolicach.
Maraniko skracanie spodni nie jest takie fajne bo wiekszosc traci niestety fason ale Tobie tez ie zazdroszcze. Mam kolezanke z bardzo długimi nogami i zawsze ma ten sam problem co ty. Oj, pamietam ile ona sie czasami wynarzekala, ze nic nie moze kupic.
ja nie chce tak ciagle o tej UK gadac... ale tu jest cos takiego fajnego w sklepach..ze jesli jest np rozmiar 10 (czyli nasze chyba 38) to do tego jest dopisane short, regular albo long a propo dlugosci nogawek...i latwo mozna sobie dobrac ewentualnie dla niskich kobiet sa dzialy petite.
Dziewczyny..martwie sie...boli mnie brzuch jak na @... i to tak porzadnie...
maraniko
Wrześniowe mamy'07 lipcowo-wrzesniowa mama:)
Harsharani nie martw się na zapas, a może to wzdęcia i kolki? Ja miałam tak dzisiaj w nocy i teraz po południu, myślałam, że mnie rozerwie i co ciekawe to ból w dolnej części brzucha. Ale teraz wszystko się już powoli tam poprzesuwało więc może to właśnie jakieś dolegliwości jelitowe? Musisz być dobrej myśli, na pewno wszystko będzie dobrze. A masz jeszcze jakieś inne objawy? Może np. zdenerwowałaś się albo coś dźwignęłaś? Jakby nie przechodziło to najlepiej jak zadzwonisz, bądź pójdziesz do lekarza o ile to możliwe. Na pewno Cię uspokoi.
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
cięzko na tym forum nadażyć, te wrzesniowe mamy to straszne gadatliwe są, co nie
Tygrysek tak sie nabrykał że będzie spał jak niemowlak ale jeszcze pożądki w domku bo tego nie lubię robić a dziwne bo jestem panną a panny to perfekcjonistki ale ja mam inne zamiłowania, świad się nie kończy na czystym domu a godzinki uciekają
łykam prenata i tam jest kwas foliowy więc w małych dawkach można go brać ciągle,
dzieciaczki były grzeczne a maleństwo zasneło więc w sumie odpoczełam już troszeczkę i tęsknię za męzem (jest w pracy do 23)
aha dzisiaj odwołali nam nowego kierownik ai na razie kierownikiem jest koleżanka z pracy
Harsharani uważaj na siebie leż i w razie w to do jakiejś kliniki z oddziałem i zwymyślaj angoli, ale wydaje mi się ze to problemy z układem trawiennym mówiłaś że mdli cię od rana
Tygrysek tak sie nabrykał że będzie spał jak niemowlak ale jeszcze pożądki w domku bo tego nie lubię robić a dziwne bo jestem panną a panny to perfekcjonistki ale ja mam inne zamiłowania, świad się nie kończy na czystym domu a godzinki uciekają
łykam prenata i tam jest kwas foliowy więc w małych dawkach można go brać ciągle,
dzieciaczki były grzeczne a maleństwo zasneło więc w sumie odpoczełam już troszeczkę i tęsknię za męzem (jest w pracy do 23)
aha dzisiaj odwołali nam nowego kierownik ai na razie kierownikiem jest koleżanka z pracy
Harsharani uważaj na siebie leż i w razie w to do jakiejś kliniki z oddziałem i zwymyślaj angoli, ale wydaje mi się ze to problemy z układem trawiennym mówiłaś że mdli cię od rana
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
kurcze nic nie rozumiem robie z tym suwaczkiem tak jak pisze harsharani i nic,
nie takie linki wklejałam jednym słowem i patrzcie udało się stawiam wirtualne piwko dziewczynki, zrobiłam postęp
nie takie linki wklejałam jednym słowem i patrzcie udało się stawiam wirtualne piwko dziewczynki, zrobiłam postęp
Dzięki dziewczyny za rady jutro z rana wybiorę się do sklepu po prezent dla mojej "wiekowej";-) solenizantki dzięki wam wiem chociaż za czym się rozglądać.
Harsharani jak mnie boli brzuch to biorę no-spę i kładę się do łóżka( jakbyś miała problemy ze zdobyciem no-spy tam gdzie mieszkasz to mogę Ci wysłać). No i tak jak mówiła maraniko trzeba myśleć pozytywnie:-).
Harsharani jak mnie boli brzuch to biorę no-spę i kładę się do łóżka( jakbyś miała problemy ze zdobyciem no-spy tam gdzie mieszkasz to mogę Ci wysłać). No i tak jak mówiła maraniko trzeba myśleć pozytywnie:-).
H
Harsharani
Gość
mam nadzieje ze to trawienny system..boje sie ze mi moze sie problem z pecherzem odezwac.... wiec popijam sobie soczek zurawinowy
Tygrysek, gratuluje! super
brawo tygrysek!!!! :-):-):-)
Harsharani połóż sie i odpoczywaj
witam nową wrześnióweczkę Monikę
to chyba wszystko na co mnie dziś stać
ps. ide sie pakować bo zaraz jade do domku!!! tzn w niedziele ale juz sie nie moge doczekac
Harsharani połóż sie i odpoczywaj
witam nową wrześnióweczkę Monikę
to chyba wszystko na co mnie dziś stać
ps. ide sie pakować bo zaraz jade do domku!!! tzn w niedziele ale juz sie nie moge doczekac
reklama
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
dziękuję kobietki nawet nie wiecie jak ato radośc cos w końcu zrobić z sukcesem
Podziel się: