reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Lotka wow to rzeczywiscie juz duzy ten Twoj Babelek:)a Tom jaka mial wage urodzeniowa?to juz kolejna Mamusia ktora odlicza juz na paluszkach fajnie macie:p

Merlin powodzenia u ordynatora oby nie robili klopotu:) rzeczywiscie Ci z data na wynikach namieszali tylko nie wiem czy Ci uznaja takie pokreslone mysle ze labolatorium musialoby sie pod tym podpisac zapytaj przy okazji ordynatora....

jumbabe dzieki bardzo za wyjasnienie lekarz mi powiedzial ze branie tych lekow nie koliduje z karmieniem piersia wiesz cos na ten temat?ostatnie meczace pytanko jak juz mamy sprawe na tapecie:p

gorgusia &&&&&&&&

reklama
Lotka wow to rzeczywiscie juz duzy ten Twoj Babelek:)a Tom jaka mial wage urodzeniowa?to juz kolejna Mamusia ktora odlicza juz na paluszkach fajnie macie:p

Merlin powodzenia u ordynatora oby nie robili klopotu:) rzeczywiscie Ci z data na wynikach namieszali tylko nie wiem czy Ci uznaja takie pokreslone mysle ze labolatorium musialoby sie pod tym podpisac zapytaj przy okazji ordynatora....

jumbabe dzieki bardzo za wyjasnienie lekarz mi powiedzial ze branie tych lekow nie koliduje z karmieniem piersia wiesz cos na ten temat?ostatnie meczace pytanko jak juz mamy sprawe na tapecie:p

gorgusia &&&&&&&&
Tom mial 3740, wiec nie az tak duzo... ale jak na kurdupelka jak ja to sporo ;-)
lekarz juz mi dawno powiedzial ze ten bedize wiekszy, no chyba ze urodze wczesniej, bo Toma 10 dni przenosilam ;-)
chociaz jak dla mnie to wolala bym male dzidzi i sie mniej meczyc niz ostatnio ;-)

ja cie kręcę , niektóre dziewczyny to na dniach mogą zacząć rozpakowywanie , a jeszcze tak niedawno cieszyłyśmy się dwoma kreseczkami ;) Jak ten czas minął...

Gratuluję udanych wizyt i zaciskam kciuki za kolejne &&&&&

Gratuluję udanych wizyt no i zaczyna się zaczyna :D jeszcze trochę i dzidziolki powitamy na świecie :))

Kciuki za wizyty dzisiejsze &&&

Hallo Kochane!!!
Alebur fakt, niedawno pokazywałyśmy sobie II, a już dzieci szykują się na wyjście:szok:
Bardzo się cieszę, że większości z nas udało się doczekać przyzwoitych tygodni!!!!!!!!!!!
My wczoraj byliśmy na takim spotkaniu zapoznawczym w klinice, takie drzwi otwarte, omawiali poród, i oprowadzali po oddziale. Tłumaczyli na czym polega znieczulenie, bo ty oczywiście to jest norma, a sale porodowe to już totalny szok, łóżko takie, że aż miło, wanna, piłka, w ogóle wszystko potrzebne do tego, żeby się świetnie bawić:-D Dziś idziemy do następnej kliniki na dzrzwi otwarte, a później trzeba się zameldować w wybranej, także jak się przyjeżdża rodzić, to już wszystko jest przygotowane, i nie trzeba tak jak w PL między skurczami podawać danych osobowych;-) A jak zachęcają, zachwalają, nagabują klientów normalnie:-D Wręcz obiecują, że u nich dziecko samo wyjdzie:-D Czuję się, jak bym była na innej planecie:-D
Gratuluję udanych wizyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lotka hoho to duzy chlop sie Wam szykuje:-) moj na ostatniej wizycie czyli 2tyg temu mial 2.6kg i myslalam,że to duzo:-D:-Dkolejna mam tak jak Ty 20.08 wiec moj bedzie mial moze tak jak Twoj teraz:-D

Merlin powodzenia, mam nadzieje,że bedzie ok i problemow nie bedzie... :)

Gorgusia cos mi sie wydaje,że co do czego to Kacper pokaze jaki z niego uparciuch i szybko nie bedzie chcial wyjsc:-D

Tak jak napisala Fasolka jak zaczeniemy sie rozpakowywac to hurtowo:-D

reklama
Do góry