reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Ewentualnie spróbuj pogadać w aptece. Mnie kiedyś sprzedali oczywiście na 100%. A raz mi przepisała rodzinna ale wtedy od gina miałam taką kartkę niby dla rodzinnego i zus-u jakie leki biorę.

reklama
Dziewczyny, bo teraz tak myślę, że została mi jeszcze taka sama luteine, tylko doustna, którą brałam we wrześniu (przed poronieniem). Może jak nie mam tej dowcipnej, to chociaż tą wezmę. Czytałam ulotki i jest taka sama, taki sam skład i tyle samo tych mg. Tylko tyle że doustnie. Co myślicie, do wtorku bym mogła ją brać chyba nie???

hej, albo zrób tak jak piszą dziewczyny, weź tą, którą masz albo idź do apteki, pokaż opakowanie skończonej luteiny, szczerze przedstaw sytuację i poproś o receptę farmaceutyczną. Farmaceuta może dać Ci lek na receptę bez niej (odpłatność 100%) zwłaszcza, jeśli lek powinien być przyjmowany stale a Tobie zabraknie.

witajcie,
w piątek byłam na prenatalnych, z dzidziem wszystko w porządku, ma już prawie 7 cm ( nie wiem ile dokałdnie bo strasznie skakało :-D) termin wg tego usg wychodzi na 25.08.

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    6,3 KB · Wyświetleń: 59
  • Bez tytułu1.jpg
    Bez tytułu1.jpg
    8,8 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny a takie pytanie, miałam już trzy razy USG na razie jednak wszystkie dowcipne a jutro mam kolejną wizytę i bardzo chciałabym by mógł już przy tym być mąż i on bardzo już chce(no bo niezbyt go widzę przy badaniu jak jestem na tym ginekologicznym fotelu). Czy Wasze badania (to 11 tydzień) macie już przez brzuch?

reklama
KasiuP piękny maluszek a jaki ma śliczny nosek:)
Maybebaby ja pierwsze przez brzuch mialam w 8tyg ,ale tylko dlatego że był świetny sprzet bo bylo to w szpitalu na wczesnej ciazy, pozniej u ginka prywatnie w 10tyg dowcipne bo nei bylo widac przez brzuch ,ale moze w 11 juz bedzie widac:) tak mysle bynajmniej:)

Do góry