reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówki u lekarza.

Ja luknełam na kartę moja przed wejściem do gabinetu gina i wyczytałam o szyjce coś tzn. szyjka 2.0.0 co to oznacza??

O ile wizytujących dzisiaj:))KCIUKI&&&!!

A ja za równe 3 mieisące mam termin porodu wow a nie dawno było 4 ba nie dawno patrzyłam na tets ciażowy :D

reklama
&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejsze wizyty,dziewczynki czekam na pozytywne wieści:tak:

Ja wyspana,poleguje,mężo wrócił z nocki napedziłam go do zmywania a synek koloruje książeczke.Czuje sie dobrze wiec narazie nie schizuje,staram sie myslec pozytywnie,za dwa tygodnie umówie sie chyba na to usg 3d to mnie pomierzy czy sie nie skracam a do tego czasu postaram sie leżec jak najwiecej.Zobaczymy czy sie cos zmieni w dwa tygodnie.

Pajka na macanego i usg dopochwowe tez,potem jeszcze raz macała bo jej sie nie podobało.W sumie to chyba nie jest żle bo szyjka ma jeszcze 3 cm a jakas gigantyczna nie była bo w 22 tyg miała 3,7,główka jest wysoko,tylko ta szyja miekka sie zrobiła.Mysle ze nie bedzie żle.Mezo odgrodził mi ogródek od strony tarasu dla Alanka na plac zabaw to mi juz nigdzie nie ucieka a moze sam isc na dworek sie pobawic w piasku.Na obiad cos prostego sie zje,a dom tez moze brudem nie zarosnie.Tak wiec da sie polezec i bedzie git.

No i my po ciezkim dniu w domku:)
dzieki za wszystkie kciuki:*
Wiewc wszystko super mala lezy glowka w dol, grzeczna dziewczynka, wymiary ma idealne z terminem z OM czyli przybyla na wadze bo ostatnio termin wyszedl na 28 a dzis juz na 24 a z OM mam na 23 wiec idealnie;)tradycyjnie spala z raczka pod glowka no i oczywiscie najbardziej widoczna byla plec az sie ginka zasmiala ze z tego na milion ptrocent siuraka nie bedzie;)takze ogolnie bardzo sie ciesze 03 z wynikiem idziemy do mojego gina:) a jak reszta wizytujacych??

reklama
Do góry