reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Hej dziewczyny, dzięki za wszystkie kciukasy :) Moja jutrzejsza wizyta dopiero na 19.20 a jeszcze mam jutro sporo pracy więc gdybym napisała co u maleństwa dopiero w środę rano nie gniewajcie się :) Choć postaram się napisać coś jeszcze wieczorkiem :) A teraz lecę spać :)

Jasminum takie to już z nas martwiące się mamuśki. Ja też nadal nie czuję ruchów, a za każdym razem na usg wierci się bobasek i kręci i podobno taaaaki duży będzie :)

Kasieq mam nadzieję, że już zmieniłaś lekarza taka kwota uuuuu... Nie wiem czy wybrałabym się do niego na 1 wizytę ;) Ale czego się nie robi dla dzidziusia :D. Pozdrowienia dla Twojej rybki :)

Krakowianka witaj wśród nas. ten Twój lekarz to jakiś guru jak w oczach widzi płeć dziecka - niezły ma rentgen w oczach :D

Pajkaa to ja proszę o zielony :)))))))))))))
a może listę podawać tylko miesiącami???
np. od 25 kwietnia dopiero majowe wizyty?!

Babydoll gratuluję udanej wizyty, cieszę się, że wszystko ok

ostatnie dni fajnie przesypiałam w nocy i myślałam, że problem bezsenności już mnie opuścił, a tu znów mała niespodzianka :baffled: od 1:00 do 4:00 nocny marek :wściekła/y:
a teraz już sobię nie pośpię, bo faceci z gazowni mają przyjść

Ja już po wizycie, kolejne 2 kg do przodu...:shocked2: Wczoraj lekarz stwierdził (oczywiście "po oczach"), że jednak dziewczynka będzie, już nie mam do niego siły :p Jak na razie wszystko oki z dzidziusiem, mnie co prawda męczą okropnie bóle lędźwiowe, czasem nie sposób chodzić/siedzieć, no ale cóż, nie ma na to rady, ja dość "duża" jestem i to przez to mogę mieć problemy.
Za 3 tyg. mam się zgłosić na genetyczne USG II trymestru do Volumedu, dr powiedział, że wtedy jest szansa na stwierdzenie płci:-D Poza tym jak zwykle, za 3 tyg. kolejna wizyta u gina i do wykonania badania, grrr, jak ja tego nie lubię...

reklama
Juz jestem po:-):-):-):-)ale super bylo widac dzidziuska. no i siusiaka miedzy nogami widac nie bylo. Tesciowie zachwyceni, rodzice troszke rozczarowani ( po cichu liczyli na wnuka:sorry2:)Niby to 60% na 40% ale po tym usg raczej nie wyglada jakby to sie mialo zmienic. Wszystko wporzadku, gorna warga i skora na kregoslupie tak jak trzeba, reszta poki co tez. Teraz trzymam kciuki za resztte babeczek&&&&&&&&&&&

Do góry