Właśnie o dziwo większość czasu jestem całkiem spokojna, ale co jakiś czas najdzie mnie taka myśl że może coś przeoczyłam albo jednak znów miałam pecha, dlatego mega się cieszę, że jutro się dowiem. Jak już ktoś trochę przejdzie to do klasycznych obaw dochodzą kolejne,uważam że ta cp nieźle mi głowę zorałaUff no to szybki termin i jaka beta już wysoka. Prożek też ładny jak widziałam. Masz moje️️ afirmuję, że jutrzejszy dzień Cię uspokoi
reklama
anyżowa
Fanka BB :)
Właśnie o dziwo większość czasu jestem całkiem spokojna, ale co jakiś czas najdzie mnie taka myśl że może coś przeoczyłam albo jednak znów miałam pecha, dlatego mega się cieszę, że jutro się dowiem. Jak już ktoś trochę przejdzie to do klasycznych obaw dochodzą kolejne,uważam że ta cp nieźle mi głowę zorała
Niestety po takich doświadczeniach jak masz zostaje rysa w głowie. Czekamy do jutra na wieści
NattNatt
Trzymam mocno kciuki!Jutro, udało mi się wyrwać termin a że beta prawie 1000 była rano to uznałam że idę
misisipi86
Zaciekawiona BB
Używam chyba że 3Ja używam preglife
natasia142
Hej. Melduje , że beta wzrosła ładnie do 1080. Ale plamie nadal więc zostaje póki co do poniedziałku w szpitalu. W poniedziałek mają mi zrobić usg
Milena_1983
Zaciekawiona BB
Ja tylko razDziewczyny jak długo sprawdzałyście betę?
Kropeczka2630
Zaciekawiona BB
Ostatni
4800 i uznałam że wystarczy sprawdzania.Dziewczyny jak długo sprawdzałyście betę?
ina1290
Zaciekawiona BB
Właśnie doszłam do 2000 przyrosty ładne po 130-170%. W środę mam lekarza, z jednej strony chcę mieć kontrolę czy ładnie przyrasta, z drugiej strony strasznie mnie to stresuje.. i to tak...
Ostatni
4800 i uznałam że wystarczy sprawdzania.
reklama
anyżowa
2 razy ( żeby sprawdzić przyrost procentowy)Dziewczyny jak długo sprawdzałyście betę?
Podziel się: