U mnie na marcowej 22 też były bliźniaki, niestety ich mama już się nie odzywa, bo dzieciaczki pochłoneły ją zupełnie. Ale też wszystko było w porządkuwow! Na poprzedniej mojej grupie mamusiowej też były bliźniaki jednojajowe. Już prawie 2 latka mają także mam nadzieję że to dobra wróżba
reklama
IlaDusia
Fanka BB :)
dobrze dziękuję Ci uprzejmieTak, możesz jako prywatna. Jeżeli chodzi o karencję to dotyczy to ubezpieczeń gdzie jest świadczenie za urodzenie dziecka .
Odezwę się do Ciebie jutro na priv i dam Ci znać jak to wygląda, jakie są pakiety i jak to będzie ogarnąć .
P
poleczka234
Gość
Dziewczyny a czy tez macie takie uczucie ze jest wam zimno? Ja mam takie odczucia zimna chociaz w domu mam cieplo
Wysłałam Ci wiadomośćdobrze dziękuję Ci uprzejmie
Też mam napady zimna i ogólnie siedziałabym pod kocykiem cały dzień w pierwszej ciąży za to pamiętam, już w 2 trymestrze miałam napady gorąca, a że z dużym brzuchem chodziłam wtedy w zimę, pamiętam, nawet że był mróz i na spacer z psem bez rękawiczek szłam, a ręce gorące i kurtka rozpięta ciąża to dziwny stanDziewczyny a czy tez macie takie uczucie ze jest wam zimno? Ja mam takie odczucia zimna chociaz w domu mam cieplo
makaroniara
Tak, ja miałam w 6 tygodniu i teraz w 8 znowu mam... dzisiaj też mdlosci hard.. I pierwsze za mną.Dziewczyny a czy tez macie takie uczucie ze jest wam zimno? Ja mam takie odczucia zimna chociaz w domu mam cieplo
Fifiifabio
Zaciekawiona BB
A „kręcą „ Was nogi? Ja nie wiem co robić z tymi nogami już biorę magnez i dalej lipa
Taaak, cały czas mi zimnoDziewczyny a czy tez macie takie uczucie ze jest wam zimno? Ja mam takie odczucia zimna chociaz w domu mam cieplo
Jeenny
mnie ogólnie często jest zimno więc ja nie jestem wyznacznikiem. Chociaż w poprzedniej ciąży było akurat tak że było mi wiecznie gorąco.Dziewczyny a czy tez macie takie uczucie ze jest wam zimno? Ja mam takie odczucia zimna chociaz w domu mam cieplo
reklama
IlaDusia
tak ja tak mam i w poprzedniej ciąży też tak miałam ale ja jestem osobą której przeważnie zawsze jest zimno nie znam drugiej takiej jak ja i często jestem obiektem drwin z tego powodu Mój brat zawsze się śmieje brzydko mówiąc że ***** to i w puchu zmarznieDziewczyny a czy tez macie takie uczucie ze jest wam zimno? Ja mam takie odczucia zimna chociaz w domu mam cieplo
A i jak jakoś w październiku schudłam do 47 to był totalny dramat trzęsłam się jak galareta
Podziel się: