reklama
Gratulacje! Pewnie niezły szok dla WasWszystko dobrze, jest dwójka Jednokosmówkowe, dwuowodniowe serducha biją równo 136 bpm, mają po 0,5 cm (6+1) jak się nic nie będzie działo to cesarka ok. 36/37 tc.
Ewik 82 by
Zaciekawiona BB
Super wiadomość pozdrawiam i życzę powodzeniaGratulacje! Pewnie niezły szok dla Was
Ja korzystam od kilku lat. Całą poprzednią ciążę też prowadziłam z pakietu, wszystkie wizyty prywatne i usg miałam w cenie, większość badań też. Za kilka badań musiałam tylko zapłacić (na nie miałam tylko zniżkę, bo mam najniższy wariant pakietu). Teraz podniosłam na wyższy, więc obejmie więcej badań. Jak byś miała pytania to śmiało pisz, bo korzystam sama od 8 lat, a oprócz tego siedzę w temacie zawodowo .Ja też już po wizycie ale od razu jak weszłam do domu to przyjechali goście i dopiero co pojechali a ja jestem wypompowana. Widziałam już zarodka z serduszkiem wg USG 7+1. Doktor zauważył jakiegoś krwiaka wypisał luteinę, lek na mdłości i witamy dla ciężarnych.
Polecił mi wykupienie pakietu medycznego z PZU wtedy wizyty i badania wychodzą sporo taniej. Korzysta któraś z Was ?
NattNatt
Fanka BB :)
SuperCiąża żyje, serce wali jak szalone. Jest tylko trochę młodsza
Oby Ci szybko przeszło, bo można zbankrutowaćKurde wypisała mi leki na wymioty opakowanie na 10 dni 160 zł solidnie
reklama
montebello
Aktywna w BB
Pewnie XonveaKurde wypisała mi leki na wymioty opakowanie na 10 dni 160 zł solidnie