reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2025

reklama
Ja byłam dziś na wizycie, 6 tyg i 2 dni, brak zarodka 😪, kontrola za dwa tyg., na tym etapie odpowiada 41% wielkości z terminu okresu

Ja też już po wizycie ale od razu jak weszłam do domu to przyjechali goście i dopiero co pojechali a ja jestem wypompowana. Widziałam już zarodka z serduszkiem 🩷 wg USG 7+1. Doktor zauważył jakiegoś krwiaka wypisał luteinę, lek na mdłości i witamy dla ciężarnych.
Polecił mi wykupienie pakietu medycznego z PZU wtedy wizyty i badania wychodzą sporo taniej. Korzysta któraś z Was ?
Ja korzystam od kilku lat. Całą poprzednią ciążę też prowadziłam z pakietu, wszystkie wizyty prywatne i usg miałam w cenie, większość badań też. Za kilka badań musiałam tylko zapłacić (na nie miałam tylko zniżkę, bo mam najniższy wariant pakietu). Teraz podniosłam na wyższy, więc obejmie więcej badań. Jak byś miała pytania to śmiało pisz, bo korzystam sama od 8 lat, a oprócz tego siedzę w temacie zawodowo 😉.

reklama
Do góry