Ewik 82 by
Fanka BB :)
Jutro idę zrobić kolejny wynik progesteronu i bety to dam znaćSuper, trzymam kciuki, żeby pięknie rosła!Kiedy kolejny przyrost?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro idę zrobić kolejny wynik progesteronu i bety to dam znaćSuper, trzymam kciuki, żeby pięknie rosła!Kiedy kolejny przyrost?
A heparynę masz do końca ciąży? Czy jakoś będziesz odstawiać?Ja też niestety w teamie heparyny, brzuch skatowanydodatkowo mam też jeszcze progesteron w zastrzykach więc niestety sito
![]()
Odstawiam w 12 tyg. I zostawiam tylko acard150.A heparynę masz do końca ciąży? Czy jakoś będziesz odstawiać?
Ja właśnie tak w poprzedniej ciąży brałam do końca heparyna 0,4 i jeszcze po, ale chyba 2 tyg nie 6 mam pai 1 homozygotę i mthfr dwa warianty w heterozygocieOdstawiam w 12 tyg. I zostawiam tylko acard150.
Zalecenia immunologiczne mam na całą ciąże i 6 tyg po, ale z nich nie skorzystambliższa jestm zaleceniom lekarza z kliniki
![]()
O matkoJa właśnie tak w poprzedniej ciąży brałam do końca heparyna 0,4 i jeszcze po, ale chyba 2 tyg nie 6 mam pai 1 homozygotę i mthfr dwa warianty w heterozygocie![]()
No niestety po ivf to trochę tych leków się bierze w tym 1 trymestrzeJa też jestem na heparynie i prolutexie a do tego encorton, estrofen,acard,progesterone besis,cyclogest
Były, są i będąO matkosiniaki były? Ja mam dawkę 0.6 , ja mam MTHFR homo, Pai1 homo i czynnik V Leiden hetero. Ja nie chce się kłuć całą ciążę...1 trymestr mi wystarczy
![]()
No ja nie brałam Neoparinu nigdy. Coś nie tak z igłami?Były, są i będąNajgorzej się zrobiło jak młody już mocno kopał i ja zastrzyk, a ten cyk noga w to miejsce, ale ogólnie nie było źle i teraz też luzik grunt, żeby to był clexane nie neoparin
![]()
Okropne są, ja się nie umiem tym wbijaćNo ja nie brałam Neoparinu nigdy. Coś nie tak z igłami?