reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2025

Jak tam dziewczyny? u mnie 5+3 na razie czuje tylko piersi i czasem coś pociągnie w dole brzucha ale tak jakby rzadziej niż wcześniej. Zimno mi i mogłabym spać cały czas :p wizytę mam dopiero 16 stycznia, to czekanie jest najgorsze. Czy robicie jeszcze betę dla sprawdzenia albo testy. Zrobiłam 2 razy i jest wzrost więcej nie robiłam więcej . Mam nadzieję że do wizyty jakoś ten czas zleci szybko bo chciałabym zobaczyć ☺️
jakie witaminy bierzecie? ja biorę ale na razie osobno kwas foliowy i omega bo takie mi zostały ale mam zamiar kupić coś z dobrym składem
Ja biorę z witamin też osobno wszystko metylofolian, b12, d3, omega 3, magnez +B6.
Ja robiłam tylko 2 razy betę i czekałam na wizytę, wiadomo, dłużyło się, ale co poradzić. Obyś dobrze zniosła czekanie🙂

reklama
Hej dziewczyny. Jestem aktualnie 30dc. Zrobiłam dziś dwa testy. Pink wyszedł negatywny, a na drugim pokazało się coś takiego. Jak to intertpretowac?

Załączniki

• IMG20250106090150.jpg
    IMG20250106090150.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 53
Jak tam dziewczyny? u mnie 5+3 na razie czuje tylko piersi i czasem coś pociągnie w dole brzucha ale tak jakby rzadziej niż wcześniej. Zimno mi i mogłabym spać cały czas :p wizytę mam dopiero 16 stycznia, to czekanie jest najgorsze. Czy robicie jeszcze betę dla sprawdzenia albo testy. Zrobiłam 2 razy i jest wzrost więcej nie robiłam więcej . Mam nadzieję że do wizyty jakoś ten czas zleci szybko bo chciałabym zobaczyć ☺️
jakie witaminy bierzecie? ja biorę ale na razie osobno kwas foliowy i omega bo takie mi zostały ale mam zamiar kupić coś z dobrym składem
U mnie 5+6, trochę zaczyna mi się już dłużyć do wizyty chociaż w pierwszej ciąży było dużo gorzej 😅 z objawów to zaczyna mnie dopadać wieczne zmęczenie, jest mi co chwile zimno, więc siedzę całymi dniami pod kocem 😅 i okropnie zaczęły mnie boleć piersi, uczucie jakbym miała mieć zapalenie 😵‍💫

reklama
Ja jestem 14 dni po transferze 3 dniowego zarodka robiłam dwa razy betę i trzy razy progesteron jest przyrost jutro jadę na kolejne pobranie krwi zobaczymy jakie będą przyrosty a z witamin to kwas foliowy i mamadha taki suplement i do tego leki wspomagające po transferze przepisanie przez lekarza.

Do góry