Kotciara
Moderator
Ja w poprzedniej ciąży również męczyłam się ze zgaga ale dopiero na końcówce. Maaatko ile ja wtedy mleka wypiłamojejku w poprzedniej ciąży też miałam zgagę nieustanną coś okropnego![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w poprzedniej ciąży również męczyłam się ze zgaga ale dopiero na końcówce. Maaatko ile ja wtedy mleka wypiłamojejku w poprzedniej ciąży też miałam zgagę nieustanną coś okropnego![]()
A to akurat ciekawe bo słyszałam że w kolejnych ciążach szybciej widać brzuszekMnie spodnie cisnąi jak porównałam zdjęcia z poprzedniej ciąży to taki brzuch jak teraz 4+2 miałam w 6+6. Mam wrażenie że zanim dotrwam do wizyty u lekarza to odkryją mnie w pracy
Do tego odrzuciło mnie od sałatki, też mi zimno i jestem senna.
Ja mam porównanie bo w poprzedniej ciąży miałam tak samo. Wszystkim gorąco a ja leżę pod grubym kocem i w szlafrokuMi tez jest zimno od 2 dni, maz mowi ze cieplo w domu a ja spie w skarpetach i meeega marzne ale tez wydawalo mi sie ze to nie ciazowy objaw…
no wlasnie ja nie pamietam zebym tak miala, poki co to zupelnie inaczej niz w pierwszej ciazyJa mam porównanie bo w poprzedniej ciąży miałam tak samo. Wszystkim gorąco a ja leżę pod grubym kocem i w szlafroku
Ja byłam na aku dwa razy przed transferem. Można kontynuować w ciąży?U mnie objawy to zgaga, ból podbrzusza. Mocno czuję rozciąganie, może to dzięki ukrwieniu macicy, bo przez ostatnie 3 miesiące chodziłam na akupunkturę. Mam zamiar kontynuować w ciąży, to naprawdę działa.
Wczoraj powtarzałam betę i mam na razie niskie wartości, ale dobry przyrost, z 19 na 63 w dwa dni, progesteron 48dzisiaj dopiero 3+3.
Super, że się udało nareszcieI ja w końcu do Was dołączęna razie trzymałam się z daleka ze strachu, bo to ciąża z IVF po trzech latach starań.
Moje bety:
6dpt 34.3
9dpt 131.4
12dpt 435.2
14dpt 1024.
Myślicie, że już nie ma co badać dalej?
Dziś 4+6 i zaczynam czuć jakieś kłucie/rozpieranie.