reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2025

Ja miałam strasznie dziwny sen dwa dni temu śniło mi się że byłam na komunii mojej koleżanki która zmarła i osoerocila swoje dzieci małych (zmarła niedawno) a potem byłam w domu rodziców i było strasznie dużo brudnej wody. A mnie z buzi jakaś biała wydzielina z migdałów wychodziła . A dziś z kolei przyśniło mi się czyjeś dziecko i że mówiłam do kobiety, że go wezmę do domu i się nim zajmę, tylko niech go ubiorą. I niby ubrali go i patrzę się a ono nie ma butów , poszukałam niby moich skarpet i założyłam ale coś mi nie pasowało w nóżkach jego. Nie pamietam . Też macie takie dziwne sny ?
Mi również w ciąży śniły się chore rzeczy, najczęściej powtarzającym się snem były wypadające zęby 😵‍💫 dziś wiem że śniło mi się coś dziwnego ale nie pamiętam co 🤣

reklama
No właśnie zrobiłam błąd, bo miałam tam o prostu do zrobienia tarczycowe próby i myślałam, że to bez różnicy gdzie HCG. A tu zupełnie inny jednostki inne wartości, co więcej nawet zakresy referencyjne inne. No nic muszę iść chyba do tego pierwszego raz jeszcze.

Załączniki

• Screenshot_20250102_140446_Drive.jpg
    Screenshot_20250102_140446_Drive.jpg
    181,7 KB · Wyświetleń: 63
  • Screenshot_20250102_140438_Drive.jpg
    Screenshot_20250102_140438_Drive.jpg
    245,6 KB · Wyświetleń: 65
O ile mi dobrze wiadomo (poprawcie mnie jeśli się mylę) to przyrosty badamy w tym samym laboratorium żeby były miarodajne 😐
Tak powinno być. Żeby uniknąć właśnie takiej sytuacji, że jest inna maszyna i jednostka. Ale lekarz będzie umiał to zapewne przeliczyć.
Mi również w ciąży śniły się chore rzeczy, najczęściej powtarzającym się snem były wypadające zęby 😵‍💫 dziś wiem że śniło mi się coś dziwnego ale nie pamiętam co 🤣
Mi to rzadko kiedy się coś śni :p

Ja miałam strasznie dziwny sen dwa dni temu śniło mi się że byłam na komunii mojej koleżanki która zmarła i osoerocila swoje dzieci małych (zmarła niedawno) a potem byłam w domu rodziców i było strasznie dużo brudnej wody. A mnie z buzi jakaś biała wydzielina z migdałów wychodziła . A dziś z kolei przyśniło mi się czyjeś dziecko i że mówiłam do kobiety, że go wezmę do domu i się nim zajmę, tylko niech go ubiorą. I niby ubrali go i patrzę się a ono nie ma butów , poszukałam niby moich skarpet i założyłam ale coś mi nie pasowało w nóżkach jego. Nie pamietam . Też macie takie dziwne sny ?
tak ja zanim dowiedziałam się i ciąży miałam przedziwne sny i zaczęłam się zastanawiać właśnie czy nie jestem w ciąży. W życiu tak dziwacznych snów nie miałam

reklama
Do góry