reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2025

reklama
Ale zastanawiam się czy nie powinnam zadzwonić do tej kliniki, bo wizytę mam dopiero 14.01, a tsh już mi na 2 skoczyło jak badałam niecały miesiąc temu to było 0,6

Ale zastanawiam się czy nie powinnam zadzwonić do tej kliniki, bo wizytę mam dopiero 14.01, a tsh już mi na 2 skoczyło jak badałam niecały miesiąc temu to było 0,6
TSH potrafi szaleć na początku ciąży. Jeśli masz możliwość kontaktu z lekarzem to lepiej zadzwonić. Dla własnego spokoju chociażby.

Ja mam 16.01 wizytę, mam nadzieję że już coś będzie widać. Dzisiaj byłam na drugiej becie ale wyniki dopiero po 15. Kurcze dwa tyg czekania do wizyty, będzie się dłużyc. Tym bardziej że jeszcze nie powiedzieliśmy nic rodzinie bo chcemy zobaczyć na USG serduszko. Z jednej strony będzie pewniej a z drugiej już chciałabym z kimś o tym porozmawiać ( niż tylko z mężem ) :p a co u was ?

A ja już nie wiem teraz, bylm dziś w innym laboratorium i hch 15,6 ale w jakiejś dziwnej jednostce 15,6 U/l. Trzy dni temu było 74,54 ale mlU/ml.

Ja miałam strasznie dziwny sen dwa dni temu śniło mi się że byłam na komunii mojej koleżanki która zmarła i osoerocila swoje dzieci małych (zmarła niedawno) a potem byłam w domu rodziców i było strasznie dużo brudnej wody. A mnie z buzi jakaś biała wydzielina z migdałów wychodziła . A dziś z kolei przyśniło mi się czyjeś dziecko i że mówiłam do kobiety, że go wezmę do domu i się nim zajmę, tylko niech go ubiorą. I niby ubrali go i patrzę się a ono nie ma butów , poszukałam niby moich skarpet i założyłam ale coś mi nie pasowało w nóżkach jego. Nie pamietam . Też macie takie dziwne sny ?

reklama
Do góry