reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2025

Jak tam dziewczyny? u mnie 5+3 na razie czuje tylko piersi i czasem coś pociągnie w dole brzucha ale tak jakby rzadziej niż wcześniej. Zimno mi i mogłabym spać cały czas :p wizytę mam dopiero 16 stycznia, to czekanie jest najgorsze. Czy robicie jeszcze betę dla sprawdzenia albo testy. Zrobiłam 2 razy i jest wzrost więcej nie robiłam więcej . Mam nadzieję że do wizyty jakoś ten czas zleci szybko bo chciałabym zobaczyć ☺️
jakie witaminy bierzecie? ja biorę ale na razie osobno kwas foliowy i omega bo takie mi zostały ale mam zamiar kupić coś z dobrym składem
Ja biorę z witamin też osobno wszystko metylofolian, b12, d3, omega 3, magnez +B6.
Ja robiłam tylko 2 razy betę i czekałam na wizytę, wiadomo, dłużyło się, ale co poradzić. Obyś dobrze zniosła czekanie🙂

reklama
Ja też niestety w teamie heparyny, brzuch skatowany🥴 dodatkowo mam też jeszcze progesteron w zastrzykach więc niestety sito😵‍💫

Hej dziewczyny. Jestem aktualnie 30dc. Zrobiłam dziś dwa testy. Pink wyszedł negatywny, a na drugim pokazało się coś takiego. Jak to intertpretowac?

Załączniki

• IMG20250106090150.jpg
    IMG20250106090150.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 83
Jak tam dziewczyny? u mnie 5+3 na razie czuje tylko piersi i czasem coś pociągnie w dole brzucha ale tak jakby rzadziej niż wcześniej. Zimno mi i mogłabym spać cały czas :p wizytę mam dopiero 16 stycznia, to czekanie jest najgorsze. Czy robicie jeszcze betę dla sprawdzenia albo testy. Zrobiłam 2 razy i jest wzrost więcej nie robiłam więcej . Mam nadzieję że do wizyty jakoś ten czas zleci szybko bo chciałabym zobaczyć ☺️
jakie witaminy bierzecie? ja biorę ale na razie osobno kwas foliowy i omega bo takie mi zostały ale mam zamiar kupić coś z dobrym składem
U mnie 5+6, trochę zaczyna mi się już dłużyć do wizyty chociaż w pierwszej ciąży było dużo gorzej 😅 z objawów to zaczyna mnie dopadać wieczne zmęczenie, jest mi co chwile zimno, więc siedzę całymi dniami pod kocem 😅 i okropnie zaczęły mnie boleć piersi, uczucie jakbym miała mieć zapalenie 😵‍💫

Hej dziewczyny. Jestem aktualnie 30dc. Zrobiłam dziś dwa testy. Pink wyszedł negatywny, a na drugim pokazało się coś takiego. Jak to intertpretowac?
Coś tam widać, ale dla pewności zrób beta hcg, mi pink o czułości 10 wyszedł pozytywny już na długo przed okresem.

reklama
Ja jestem 14 dni po transferze 3 dniowego zarodka robiłam dwa razy betę i trzy razy progesteron jest przyrost jutro jadę na kolejne pobranie krwi zobaczymy jakie będą przyrosty a z witamin to kwas foliowy i mamadha taki suplement i do tego leki wspomagające po transferze przepisanie przez lekarza.

Do góry