reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2025

Hej. Ja mam 39 😄 w tym roku. Witaj na forum. Ja dziś po morfologii mocz tsh toxo wr o matko 😝 pół godziny męczyłam się żeby nasikac choć trochę. Jak na złość ale się udało miłego dnia wszystkim. Teraz tylko czekać do poniedziałku na wizytę. Mimo komentarzy tu że słabo rośnie pęcherzyk nadal mam nadzieję
Nadzieja umiera ostatnia. Trzymam kciukaski!

reklama
Hej. Ja mam 39 😄 w tym roku. Witaj na forum. Ja dziś po morfologii mocz tsh toxo wr o matko 😝 pół godziny męczyłam się żeby nasikac choć trochę. Jak na złość ale się udało miłego dnia wszystkim. Teraz tylko czekać do poniedziałku na wizytę. Mimo komentarzy tu że słabo rośnie pęcherzyk nadal mam nadzieję
🤞🤞🤞🤞będzie dobrze 😘

Hej dziewczyny jestem po wizycie, ciąża w macicy co było dla mnie bardzo istotne po cp. Według miesiączki 5+3, według usg 5+5 i nawet widoczne serduszko 🥲🥰🥰🥰 kolejna wizyta za dwa tygodnie, jestem spokojniejsza 🙈
Jejciu ale super że już masz ♥️ u mnie tylko pęcherzyk a i tak mega ulga bo też jestem po cp 🥹

Cześć dziewczyny, dołączam do Was choć termin z om. wychodzi 1.10, ale jeśli wszystko będzie ok to napewno będzie cc wcześniej, więc wrześniowa dzidzia. Mam już prawie 10 latka w domu. Jeszcze przez chwile 39 lat. Zdecydowaliśmy postarać się o rodzeństwo dla synka bo to to już ostatni dzwonek. Wygląda na to, że udało się☺️ Wizytę mam w poniedziałek i to będzie 6 tydz w om (5+6).

Cześć Dziewczyny, podglądam Was od jakiegoś czasu i postanowiłam nieśmiało dołączyć.
Jestem w 9 tygodniu, termin koniec sierpnia/początek września. Fajnie poczytać posty i czegoś się dowiedzieć, tymbardziej, że to moja pierwsza ciąża. Czy tylko tutaj jesteście? Czy jest gdzieś jakaś prywatna grupa?
Cześć!
Jeszcze nie ma prywatnej grupy 😊

reklama
Do góry