reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2024

Miałam 2 razy dość gesty, w 33 bodajże i kilka dni temu. Jeszcze nie urodziłam póki co, więc może coś być w tym odbudowywaniu.

reklama
A teraz który tydzień ? 😁 U nas 35+3 😁 tydzień temu na usg szyjka zamknięta a przed tym zdarzały się takie epizody z tym sluzem
38+3, wczoraj przeszliśmy się 6km i miałam
strasznie spięty brzuch. Myślałam że to już, dziecko ruszało się więcej, skurcze były od pleców do przodu, do podbrzusza. No ale jak wróciliśmy i się położyłam to zasnęłam, a jak wstałam teraz to nic cisza😂

Ciekawe właśnie czy u mnie nie będzie już za późno, najgorsze jest to że się naczytałam internetu i mam czarne scenariusze że nie daj Boże mały się zarazi .. (w internecie piszą że często kończy się śmiercią noworodka)

reklama
No właśnie i teraz nie wiem czy jest sens , tym bardziej że u mnie może się zacząć nawet w 37 tygodniu to i tak nie zdąży mały pobrać tych przeciwciał

Do góry