reklama
Owca91
Moderator
Napisałaś crp, dlatego postanowiłam dopytać...
Ja z testem PCR dałabym sobie spokój, zaczęłabym od domowego testu combo na covid+grypa+rsv.
@chantal98 pewnie są ograniczone odwiedziny, ale jak to się ma aktualnie w tym konkretnym szpitalu to dowiesz się tylko u nich. Jeśli masz mieć poród rodzinny, to faktycznie się dowiedz jaka jest sytuacja, czy nie zawiesili możliwości wejścia ojca na blok. Ale tak poza tym to nie wydaje mi się, żebyś miała cokolwiek nadzwyczajnego robić. Torbę spakuj sobie taką, żebys była w stanie sama/z pomocą personelu się przemieścić z izby przyjęć na oddział. Czyli na kółkach a nie dźwiganie w ręce.
To nie ja akurat napisałam żeby zrobić crp Ale dobrze, że dopytujesz
To czop śluzowy, całkiem normalne.
U mnie nic cholera nie chce odpadać a już bym chciała żeby wylazł
A też macie czasami przy podcieraniu takie pasmo ciągnącego śluzu?
chantal98
Fanka BB :)
Przyjmuję macmiror jedna globulke na noc więc może to przez tą globulke taki śluzTo czop śluzowy, całkiem normalne.
Z tego co mówiła mi dr jeśli odchodzi szybciej to zazwyczaj się jeszcze odbudowywuje także myślę,że nie masz się o co martwić.U mnie dopiero 35+3 więc może już odpadac? Wcześniej też tak chwilami miałam ale szyjka była zamknięta, chyba że tym razem jest inaczej
reklama
chantal98
Fanka BB :)
Mi się wydaje że to może przez te globulki które biorę na noc, bo nawet wcześniej kilka razy miałam taki śluz bardziej zbity ciągnący a szyjka zawsze zamkniętaZ tego co mówiła mi dr jeśli odchodzi szybciej to zazwyczaj się jeszcze odbudowywuje także myślę,że nie masz się o co martwić.
Podziel się: