reklama
chantal98
Fanka BB :)
A teraz który tydzień ? U nas 35+3 tydzień temu na usg szyjka zamknięta a przed tym zdarzały się takie epizody z tym sluzemMiałam 2 razy dość gesty, w 33 bodajże i kilka dni temu. Jeszcze nie urodziłam póki co, więc może coś być w tym odbudowywaniu.
ver6ena
Zaangażowana w BB
38+3, wczoraj przeszliśmy się 6km i miałamA teraz który tydzień ? U nas 35+3 tydzień temu na usg szyjka zamknięta a przed tym zdarzały się takie epizody z tym sluzem
strasznie spięty brzuch. Myślałam że to już, dziecko ruszało się więcej, skurcze były od pleców do przodu, do podbrzusza. No ale jak wróciliśmy i się położyłam to zasnęłam, a jak wstałam teraz to nic cisza
Owca91
Moderator
Szczepilyscie się na krztusiec?
Tak, na krztusiec I na rsv się szczepiłam
chantal98
Fanka BB :)
W którym tygodniu? Ja dopiero dzisiaj o tym poczytałam bo żaden lekarz nic nie mówił o tym i we wtorek kończę 36 tydzień , i niby ciężko jest z dostępnością tych szczepionekTak, na krztusiec I na rsv się szczepiłam
Owca91
Moderator
W którym tygodniu? Ja dopiero dzisiaj o tym poczytałam bo żaden lekarz nic nie mówił o tym i we wtorek kończę 36 tydzień , i niby ciężko jest z dostępnością tych szczepionek
Jakoś w 32 się szczepiłam na krztusiec a na rsv jakoś miesiąc później
reklama
Podziel się: