reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Cześć 🥰
Witam się z Wami z moją małą cieciorką w 7tyg+4. To moja pierwsza ciąża, lat 32. Termin porodu 23.09 🥰
Forum poleciła mi siostra, która korzystała z niego 12lat temu, dużo jej pomogło ♥️
16.02. wizyta z wynikami podstawowych badań, cytologia i kolejne USG przed 10tyg.
12.03. mam USG prenatalne+ papp. Pytanie do już mam, czy ta ogromna troska i strach o to maleństwo kiedyś się kończy? 🙆❤️

Cześć 🥰
Witam się z Wami z moją małą cieciorką w 7tyg+4. To moja pierwsza ciąża, lat 32. Termin porodu 23.09 🥰
Forum poleciła mi siostra, która korzystała z niego 12lat temu, dużo jej pomogło ♥️
16.02. wizyta z wynikami podstawowych badań, cytologia i kolejne USG przed 10tyg.
12.03. mam USG prenatalne+ papp. Pytanie do już mam, czy ta ogromna troska i strach o to maleństwo kiedyś się kończy? 🙆❤️
część Sylwia 🙂 miło Cię poznać 🙂
Prenatalne masz na NFZ?
Pytam bo rocznikowi mam 35 lat i już się łapie na NFZ tak z ciekawości ;)

część Sylwia 🙂 miło Cię poznać 🙂
Prenatalne masz na NFZ?
Pytam bo rocznikowi mam 35 lat i już się łapie na NFZ tak z ciekawości ;)
Nie, robię w Hi-gen Kraków z polecenia. Będę rozmawiać jeszcze z ginekolog, o przypadkach w rodzinie, jak da radę podpiąć to do darmowych to byłoby ok😉

Cześć 🥰

Heeej. Witaj:)
Starach nie mija. Jest inny:) tak jak nasi rodzice martwią się o nas.
Mam nastolatka- nie martwię się o gila w nosie, ale już o wpływ towarzystwa, bezpieczeństwo w jego samodzielnych podróżach, wybory szkół i zdawanie dużych sprawdzianów w szkole martwię się bardzo.

Cześć 🥰

Witaj! Jak się czujesz w ciąży? ❤️

Witaj! Jak się czujesz w ciąży? ❤️
Póki co podstawowe objawy jak ból podbrzusza, mdłości (póki co całe szczęście bez wymiotów), ciągły głód to największa zmora dla mnie, ból piersi dość spory, senność i ogólne niechcemisienic 🤪Ale wszystko przyjmę żeby cieciorka rosła zdrowa ♥️

Witajcie,
mam termin na wrzesień, ale póki co nie jestem pewna, czy i jak ciąża się rozwija. Ciąża z zaskoczenia, geriatryczna. Już w sumie dwa razy byłam pewna końca i czekałam na poronienie, ale jeszcze póki co nic się nie dzieje. Wg om to jest 10t4d, wg USG ciąża młodsza o jakieś 11 dni. Moje wszystkie cykle do tej pory były jak w zegarku, wiec ciężko uwierzyć, że nastąpiło przesunięcie. Ostatni skan miałam 3 tygodnie temu. Jutro mam kolejny i wariuję z niepewności. Potrzebuję jakiegoś wsparcia. Już raz miałam podobną historię, ciąża młodsza o 4 dni i niestety miałam późne poronienie zatrzymane. Czuję się ciażowo, zwłaszcza że względu na straszne mdłości.

Witajcie,
mam termin na wrzesień, ale póki co nie jestem pewna, czy i jak ciąża się rozwija. Ciąża z zaskoczenia, geriatryczna. Już w sumie dwa razy byłam pewna końca i czekałam na poronienie, ale jeszcze póki co nic się nie dzieje. Wg om to jest 10t4d, wg USG ciąża młodsza o jakieś 11 dni. Moje wszystkie cykle do tej pory były jak w zegarku, wiec ciężko uwierzyć, że nastąpiło przesunięcie. Ostatni skan miałam 3 tygodnie temu. Jutro mam kolejny i wariuję z niepewności. Potrzebuję jakiegoś wsparcia. Już raz miałam podobną historię, ciąża młodsza o 4 dni i niestety miałam późne poronienie zatrzymane. Czuję się ciażowo, zwłaszcza że względu na straszne mdłości.

Też jutro wizytuje, więc rozumiem te nerwy i stres. 😩 Ale fakt, że zawsze były cykle regularne nie wyklucza jednego poprzesuwanego. Być może tym razem coś innego się zadziało na z ciążą się udało! Trzymam kciuki za pozytywne wieści jutro ❤️

reklama
Hej dziewczyny, miło was widzieć na wątku wrześniowym ❤️ Rozgośćcie się i jeśli napiszecie mi swoje terminy porodów to wrzucę was na pierwszą stronę z rozpiska 😁

@Padarka trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę, żeby wszystko było w porządku! Daj koniecznie znać po wizycie co u maluszka ❤️

Do góry