reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Na kiedy masz TP?

Termin wg ostatniej miesiączki mam na 25 września. Ale wiem, że mam przesuniętą owulacja o 2-4dni. Więc pewnie jeszcze wszystko się zmieni. Nie mogę się doczekać tego 13lutego....
Mam nadziieje, że to będą najlepsze walentynki w naszym życiu. A Ty na kiedy masz termin?

To jesteśmy na tym samym etapie i w ten sam dzień wizyta 😁 o której masz ?
O godz. 13.
A jak się czujesz? Ja jeszcze 3 dni temu byłam zaniepokojona brakiem mdłości. A teraz tak mnie poskładało, że ledwo wstałam z łóżka o 12. Miłości, wymiotyz ból glowy i mega silne zawroty glowy zwłaszcza przy zmianie pozycji z leżącej na stojącą czy zwykłym nachyleniu się. Ból brzucha kłujący raz na jakiś czas ale myślę, że pomogłam sobie w tej kwestii biorąc Duphaston.

To ja nie mam żadnych objawów
Zero
Bolą mnie tragicznie piersi
Urosły są mega duże i nabrzmiałe
Pamiętam że takie milam
Jak mialam nawał pokarmu i czasami mi się wydaje że zaraz mleczko popłynie. Może to tak pamięć- głowa-psychika płata figle. Brzuszek tak normalnie- czuję go ale nie jakoś tragicznie:) jem absolutnie wszystko nie mam mdłości - tylko dwa razy bo byłam głodna- ale ja tak chyba przechodzę ciążę bo z dwójką miałam identyczne objawy
Mogłam wszystko jeść i piersi takie mega 😍 także u mnie każda ciąża nie inna a taka sama 🥳

Ja wszystkie wizyty np. ciążowe , stomatologiczne, biore jak najwcześniej żeby nie siedzieć i nie myśleć tylko mieć za soba
Mam 13.02 g 8.00

O godz. 13.
A jak się czujesz? Ja jeszcze 3 dni temu byłam zaniepokojona brakiem mdłości. A teraz tak mnie poskładało, że ledwo wstałam z łóżka o 12. Miłości, wymiotyz ból glowy i mega silne zawroty glowy zwłaszcza przy zmianie pozycji z leżącej na stojącą czy zwykłym nachyleniu się. Ból brzucha kłujący raz na jakiś czas ale myślę, że pomogłam sobie w tej kwestii biorąc Duphaston.
Ja mam
Luteinę
Nic od czasu brania się nie zmieniło

O godz. 13.
Jesteś już na naszym prywatnym wątku WRZESNIÓWECZKI ?

reklama
Do góry