Też mam taką nadzieję, że coś nieoczekiwanego się zadziało. Będę trzymać kciuki za jutro. Ja mam o 10:00 wizytę, ale generalnie zawsze jest jakieś opóźnienie.Też jutro wizytuje, więc rozumiem te nerwy i stres. Ale fakt, że zawsze były cykle regularne nie wyklucza jednego poprzesuwanego. Być może tym razem coś innego się zadziało na z ciążą się udało! Trzymam kciuki za pozytywne wieści jutro
reklama
Dziewczyny, czy ja również mogę mieć dostęp do prywatnej grupy?
U mnie kolejna wizyta 21.02.
A 14.03 mam prenatalne na NFZ. Jestem rocznik 88 więc to już przysługuje.
Owca91
Moderator
Dziewczyny, czy ja również mogę mieć dostęp do prywatnej grupy?
Na ten moment trzeba poczekać na nowe dostępy do grupy prywatnej także śmiało można rozmawiać tutaj a jak będę wysyłać nowa listę do administracji to wrzucę was na nią
25 wrześniaHej dziewczyny, miło was widzieć na wątku wrześniowym Rozgośćcie się i jeśli napiszecie mi swoje terminy porodów to wrzucę was na pierwszą stronę z rozpiska
@Padarka trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę, żeby wszystko było w porządku! Daj koniecznie znać po wizycie co u maluszka
Będę trzymała kciuki, w sumie za nas wszystkie.Witam nowe dziewczyny Wspaniale, że jesteście! @Padarka trzymam jutro kciuki️️️ Ja też mam na 10.00. W ogóle jutro wiele z nas wizytuje.
Hej chciałam przywitać wszystkie przyszłe mamy U mnie termin na 21.09. Póki co nadal jesteśmy z mężem w szoku. W terminie miesiączki miałam krwawienie normalnie tylko trwało 2 dni. Potem coś mi nie grało bo były tylko plamienia ale takie malutkie. Okazało się że będzie dzidzi. Trochę jesteśmy przerażeni póki co...i probujemy sie odnaleźć... Bardzo chętnie poczytam i popisze z Wami muszę troszkę nadrobić co się działo
reklama
Podziel się: