Trzymaj się …. Przykro bardzoJo boli jak na okres![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się …. Przykro bardzoJo boli jak na okres![]()
Staram się ale bardzo bardzo się bojęDziewczyno, to bardzo dobre wiadomościJuż nie myśl, chyba że pozytywnie
Pamiętaj, że nie musisz mieć mdłości
i innych objawów
. Teraz spokój i odpoczynek
A Ty jesteś teraz w którym tc?
Wygląda to obiecującoW którym jesteś tygodniu i ile mm ma zarodek?
Wygląda to obiecującoW którym jesteś tygodniu i ile mm ma zarodek?
6+0
Bardzo bardzo mi przykroSzwecja ale to już nie ważne będę się z wami żegnaćniestety ale nie było mi dane jednak donosić tej ciazy do końca
pomimo to fajnie było jednak myśleć że mogę być kolejna ktora da nowe życie ale no nie tym razem może następnym się uda
życzę każdemu zdrówka i mniej stresu z każdym kolejnym dniem do zobaczenia
![]()
Matko dziewczyny jak ja się ujowo ostatnio popołudniami czuje. Słabo mi, kręci mi się w głowie, nie mam w ogóle mocy. Zastanawiam się czy to nie od duphastonu bo zaczęło się jakoś chwilę po szpitaluNormalnie sama ze sobą nie mogę.
ObaloneWgl w ramach ciekawostki moja koleżanka dzisiaj mnie spotkała w aptece i mówi, że będzie chłopiec, bo po twarzy się nic nie zmieniam. Idąc tym tropem @Mademoiselle_Nika bedziesz miała chłopca
„Odkryły metodę na poznanie płci bez wizyty u lekarza, naukowcy ich nienawidzą. DOWIEDZ SIĘ JAK!”![]()
Ja mogę Ci powiedzieć, że ja też popołudniami mam dętkę. Tak słabo, tak niedobrze, tak beznadziejnie się czuję. Wydajna jestem do max 13, bo potem mogę oszaleć z tego samopoczucia. Ale pocieszeniem jest to, że jeszcze trochę i na horyzoncie mamy 2 trymestr, trzymaj się kochana, jesteśmy blisko
Za tydzień mam wizytę, martwię się już ciągle czy na pewno jest nadal wszystko ok. Czy dzidziuś rośnie, czy serduszko nadal bije, czy w normie itp. Zwariować można z tymi obawami.
Zastanawiam się też, czy te pierwsze prenatalne są jeszcze przez pochwę czy już przez brzuch?