reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

Mam pytanie
Jak ustawić to żeby na maila nie przychodziły powiadomienia że są nowe odpowiedzi w wątku ?? Mi zasypuje pocztę 100 maili dziennie !

reklama
Och to może taki etap po prostu bo znów mamy tak samo. No ta dętka jest okropna, w pracy produktywna jestem tak do 12-13 właśnie, potem odpuszczam, ogarniam przed 15 czy nikt ode mnie nic nie chce i idę na godzinna drzemkę. Po drzemce wstaje jeszcze bardziej wypompowana i córa wraca z przedszkola 😂😂

Ja też się martwię czy po tym krwawieniu jest wszystko ok. Do tego strasznie boję się cokolwiek zrobić żeby to nie wróciło. Nawet seks odpuściliśmy bo i mój się boi i ja się boję, bo tego dnia co w nocy miałam krwawienie się trochę pomizialismy ale bez penetracji, więc u mnie strach że to dochodzenie wywołało 🙄🙄 No oszaleć idzie...

Oby w poniedziałek się okazało, że wszystko jest ok
Wszystko bedzie dobrze 😌 nie martw sie kochana

Matko dziewczyny jak ja się ujowo ostatnio popołudniami czuje. Słabo mi, kręci mi się w głowie, nie mam w ogóle mocy. Zastanawiam się czy to nie od duphastonu bo zaczęło się jakoś chwilę po szpitalu 🙄 Normalnie sama ze sobą nie mogę.
Też tak miałam. Przeszło w poniedziałek. Choć dziś też mam cięższy dzień. Do południa spoko a teraz nie mam sił na nic.

Przełożyli mi wizytę z 8.02 na 12.02. zwolnienie mam do 8.02. będzie dobrze jak pójdę 12.02 na wizytę, czy lepiej iść do rodzinnego i poprosić o ten jeden dzień L4 żeby przerwy nie było?

Też tak miałam. Przeszło w poniedziałek. Choć dziś też mam cięższy dzień. Do południa spoko a teraz nie mam sił na nic.

Przełożyli mi wizytę z 8.02 na 12.02. zwolnienie mam do 8.02. będzie dobrze jak pójdę 12.02 na wizytę, czy lepiej iść do rodzinnego i poprosić o ten jeden dzień L4 żeby przerwy nie było?
A może zadzwoń do lekarza/rejestracji i zapytaj czy wystawią zwolnienie , abyś miała ciągłość. Przecież to nie Ty przekładasz wizytę.

Jestem dziś u rodziców, którzy nic jeszcze nie wiedzą o ciąży. Spostrzegawczy tata zapytał czy coś jest na rzeczy, bo jestem jakaś blada i chudsza na twarzy 😅 jestem w szo

Matko dziewczyny jak ja się ujowo ostatnio popołudniami czuje. Słabo mi, kręci mi się w głowie, nie mam w ogóle mocy. Zastanawiam się czy to nie od duphastonu bo zaczęło się jakoś chwilę po szpitalu 🙄 Normalnie sama ze sobą nie mogę.
Nie Ty jedna, też tak mam właściwie od początku. A żadnych leków od lekarza nie mam dodatkowych, jedyne co biorę to kwas foliowy, magnez, omegę. Dla mojego organizmu to chyba szok, pierwsza ciąża, a jestem niewielka 158cm 47 kg, apetytu nie mam przez mdłości, jem 3 razy mniej niż wcześniej. Mam wydolność 3 letniego buldoga francuskiego, razem śpimy całe dnie :) a przed ciążą, pracowałam byłam codziennie na siłowni, pełna energi itd

No ja właśnie w pierwszej ciąży czułam się super oprócz rzyganka, nie byłam tak słaba jak teraz ale teraz mam kilka koło więcej niż wtedy i nie łażę na siłownię jak 4 lata temu więc to też może być u mnie efekt.
Dziewczyny mamy prywatny wątek 😁 Możecie wchodzić i sprawdzać czy działa ❤️

Mam pytanie
Jak ustawić to żeby na maila nie przychodziły powiadomienia że są nowe odpowiedzi w wątku ?? Mi zasypuje pocztę 100 maili dziennie !
W ustawieniach forum, na tel klikasz na górze swoje logo i masz ustawienia, tam jest dość dużo opcji odznaczania itp, wiec musisz poszukać 😌

No ja właśnie w pierwszej ciąży czułam się super oprócz rzyganka, nie byłam tak słaba jak teraz ale teraz mam kilka koło więcej niż wtedy i nie łażę na siłownię jak 4 lata temu więc to też może być u mnie efekt.
Dziewczyny mamy prywatny wątek 😁 Możecie wchodzić i sprawdzać czy działa ❤️
Mam Pani moderator :)

reklama
Do góry