reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Mamy 5mm człowieka z bijącym serduszkiem 😍 Na ten moment wszystko wygląda ok, chociaż wg usg to 6t1d, a wg. moich wyliczeń powinno być ok 6t6d, ale chwilowo odpuszczam sobie przejmowanie się. Bardzo dziękuję za kciuki 😘
Luteinę podjęzykową mam zmienioną na dopochwową, mam nadzieję, że jakoś ogarnę te aplikacje.
Cudowne wieści😘 Serdeczne gratulacje❤️ A luteinę najlepiej palcem aplikować😉 Ten aplikator trochę przeraża🤣

Mojego terminu też widzę że nie ma, według OM 5 wrzesień a więcej się dowiem na prenatalnych dopiero kolo 12 tygodnia jak już mi ustala wizytę ☺️

Mojego terminu też widzę że nie ma, według OM 5 wrzesień a więcej się dowiem na prenatalnych dopiero kolo 12 tygodnia jak już mi ustala wizytę ☺️
twój już spisałam ale nie aktualizowałam pierwszej strony póki dziewczyny nie odpiszą bo przy aktualizacji jest trochę zachodu 🙈 (Nicki zamieniają się w linki, trzeba z pliku listę wrzucać i dorzucać emotki 😂)

To moja 3 ciąża, 0 porodów. I wiecie co zaobserwowałam? Czuję się całkiem ok (poza paroma mankamentami) ale najważniejsze; we wcześniejszych dwóch ciążach miałam od razu buzię jak księżyc w pełni i brzuch w 5 tygodniu jak pod koniec 3 miesiąca, że musiałam po nowe spodnie jeździć. Teraz brzuch płaski, buzia nie opuchnięta. Myślicie, że może to mieć związek z przyjmowanym teraz acardem i heparyną?

reklama
Do góry