Owca91
Moderator
@czarna_@ @Ailime1996 Waszych terminów porodów też nie mam do uzupełnienia listy, także jak macie ochotę to podajcie daty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowne wieści Serdeczne gratulacje A luteinę najlepiej palcem aplikować Ten aplikator trochę przerażaMamy 5mm człowieka z bijącym serduszkiem Na ten moment wszystko wygląda ok, chociaż wg usg to 6t1d, a wg. moich wyliczeń powinno być ok 6t6d, ale chwilowo odpuszczam sobie przejmowanie się. Bardzo dziękuję za kciuki
Luteinę podjęzykową mam zmienioną na dopochwową, mam nadzieję, że jakoś ogarnę te aplikacje.
twój już spisałam ale nie aktualizowałam pierwszej strony póki dziewczyny nie odpiszą bo przy aktualizacji jest trochę zachodu (Nicki zamieniają się w linki, trzeba z pliku listę wrzucać i dorzucać emotki )Mojego terminu też widzę że nie ma, według OM 5 wrzesień a więcej się dowiem na prenatalnych dopiero kolo 12 tygodnia jak już mi ustala wizytę
Super, dziękitwój już spisałam ale nie aktualizowałam pierwszej strony póki dziewczyny nie odpiszą bo przy aktualizacji jest trochę zachodu (Nicki zamieniają się w linki, trzeba z pliku listę wrzucać i dorzucać emotki )
Coś musiało Ci się w kodzie poprzestawiać gdzieś nie ma zakończenia komendy w takim razietwój już spisałam ale nie aktualizowałam pierwszej strony póki dziewczyny nie odpiszą bo przy aktualizacji jest trochę zachodu (Nicki zamieniają się w linki, trzeba z pliku listę wrzucać i dorzucać emotki )