Mademoiselle_Nika
Moderator
Czyli moja dedukcja była dobraAbsolutnie ok. Zwykle w początkowych usg u wielu kobiet ciąża jest o kilka dni młodsza niż wychodzi z om.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli moja dedukcja była dobraAbsolutnie ok. Zwykle w początkowych usg u wielu kobiet ciąża jest o kilka dni młodsza niż wychodzi z om.
ŻONKAA co to za apka ?
Mi będzie trochę ciężko Was nadgonic z czytaniem ale będę się bardzo staraćFajnie, że nas tu tak dużo Rośniemy w siłę! (I powoli wszerz... ) Przestaję trochę ogarniać, co, kto, gdzie i kiedy
ŻONKAA co to za apka ?
przepraszam, że Wam tak wskakuje. Na początku ciąży strasznie mnie rozłożyło, głównie nos i gardło. Dostałam taki zestaw.Dziękuję za info
Pomóżcie proszę: jakie macie rady jak jakaś choroba mnie bierze ? Coś zie zaczyna (u mnie zawsze zaczyna się od noso-gardła)
A, i u nas 2/4 rodzinki chore ….
Ja 5+5Hahaha to łatwo będzie zapamiętać
8+5
7+5
5+5
To ktora jeszcze dziś +5
My na tym samym etapieJa dzisiaj jestem na 5! 5+5
przepraszam, że Wam tak wskakuje. Na początku ciąży strasznie mnie rozłożyło, głównie nos i gardło. Dostałam taki zestaw.
U mnie dodatkowo jeszcze była alergia, bo to był przełom kwietnia i maja. Pozdrawiam