reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Lubię aplikację ciążową Preglife.
Tam też pokazuje poza tym ile dni zostało do ewentualnego porodu, to ile już za nami. Podoba mi się widok
Gotowe: 19,3% ciąży
🫶
Muszę sobie posprawdzać te apki ciążowe, bo ciągle korzystam z Ovufriend. Chciałabym coś zmienić w sposobie myślenia o ciąży i w końcu zacząć się z niej cieszyć. Tzn. teraz czuję ogromną radość, ale lęk niestety bardzo mnie przytłacza i nie pozwala na większy optymizm.

Muszę sobie posprawdzać te apki ciążowe, bo ciągle korzystam z Ovufriend. Chciałabym coś zmienić w sposobie myślenia o ciąży i w końcu zacząć się z niej cieszyć. Tzn. teraz czuję ogromną radość, ale lęk niestety bardzo mnie przytłacza i nie pozwala na większy optymizm.
Sprawdź sobie Ciąza+ , Preglife
Jak widziałaś wyżej @Owca91 polecała himommy
To fajne, że można poczytać co się w danym tygodniu dzieje z maluchem i popatrzeć jak tak naprawdę wygląda, bo nasze foty usg są tak wyraźne jak plamy po herbacie😉

Hej , witam wszystkie przyszłe mamusie :) u nas termin na koniec września 28/29 , tak wychodzi wg OM . Jutro pierwsza wizyta u ginekologa mam nadzieję że wszystko dobrze i zostanę z Wami do końca , póki co test mocno dodatni :)

Załączniki

• IMG_20240129_124635.jpg
    IMG_20240129_124635.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 94
Cześć dziewczyny w poniedziałek 😊Ja też uwielbiam aplikacje preglife, u mnie 8+1 🙈 Ja to nie mogę się nadziwić jak każda ciąża może być inna. Z córką w ciąży odrzuciło mnie praktycznie od wszystkiego, mięso, chleb, płatki nic mi nie smakowało i jeszcze zapachy 🫣 A teraz ? Mogę jeść wszystko, żadne zapachy mnie nie drażnią. Tylko piersi już mi się powiększyły, musiałam zmienić stanik 😂 a tak to czuję się dobrze. Także dziewczyny, które nie macie objawów nie martwcie się 🙂 Każda ciąża jest inna 🥰

Sprawdź sobie Ciąza+ , Preglife
Jak widziałaś wyżej @Owca91 polecała himommy
To fajne, że można poczytać co się w danym tygodniu dzieje z maluchem i popatrzeć jak tak naprawdę wygląda, bo nasze foty usg są tak wyraźne jak plamy po herbacie😉
Dzięki, sprawdzę sobie🥰 No to fakt, ale i tak się cieszę, że mamy taką możliwość sprawdzania, oglądania i jeszcze fotę dostajemy. Moja mama opowiadała, że gdy była ze mną w ciąży, USG miała 2 razy, bo było podejrzenie (nie wiem na jakiej podstawie), że nie rosnę prawidłowo😱

Hej , witam wszystkie przyszłe mamusie :) u nas termin na koniec września 28/29 , tak wychodzi wg OM . Jutro pierwsza wizyta u ginekologa mam nadzieję że wszystko dobrze i zostanę z Wami do końca , póki co test mocno dodatni :)
Gratulacje❤️❤️❤️ i trzymamy kciuki mocno✊✊✊

reklama
Fajnie, że nas tu tak dużo❤️ Rośniemy w siłę! (I powoli wszerz...😉 ) Przestaję trochę ogarniać, co, kto, gdzie i kiedy🤪

Do góry