Owca91
Moderator
A to z ciąży +
Zainstalowałam specjalnie aby synowi pokazywać, bo on na usg widzi plamy wody
Jeśli chodzi o podgląd to z HiMommy mi się bardziej podoba i córce też z tego pokazuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to z ciąży +
Zainstalowałam specjalnie aby synowi pokazywać, bo on na usg widzi plamy wody
Muszę sobie posprawdzać te apki ciążowe, bo ciągle korzystam z Ovufriend. Chciałabym coś zmienić w sposobie myślenia o ciąży i w końcu zacząć się z niej cieszyć. Tzn. teraz czuję ogromną radość, ale lęk niestety bardzo mnie przytłacza i nie pozwala na większy optymizm.Lubię aplikację ciążową Preglife.
Tam też pokazuje poza tym ile dni zostało do ewentualnego porodu, to ile już za nami. Podoba mi się widok
Gotowe: 19,3% ciąży
Sprawdź sobie Ciąza+ , PreglifeMuszę sobie posprawdzać te apki ciążowe, bo ciągle korzystam z Ovufriend. Chciałabym coś zmienić w sposobie myślenia o ciąży i w końcu zacząć się z niej cieszyć. Tzn. teraz czuję ogromną radość, ale lęk niestety bardzo mnie przytłacza i nie pozwala na większy optymizm.
A powiedzcie czy jeżeli owulacja była później to obraz USG może nie odpowiadać t+d z OM? I w tedy jest to ok?
Dzięki, sprawdzę sobie No to fakt, ale i tak się cieszę, że mamy taką możliwość sprawdzania, oglądania i jeszcze fotę dostajemy. Moja mama opowiadała, że gdy była ze mną w ciąży, USG miała 2 razy, bo było podejrzenie (nie wiem na jakiej podstawie), że nie rosnę prawidłowoSprawdź sobie Ciąza+ , Preglife
Jak widziałaś wyżej @Owca91 polecała himommy
To fajne, że można poczytać co się w danym tygodniu dzieje z maluchem i popatrzeć jak tak naprawdę wygląda, bo nasze foty usg są tak wyraźne jak plamy po herbacie
Gratulacje i trzymamy kciuki mocno️️️Hej , witam wszystkie przyszłe mamusie u nas termin na koniec września 28/29 , tak wychodzi wg OM . Jutro pierwsza wizyta u ginekologa mam nadzieję że wszystko dobrze i zostanę z Wami do końca , póki co test mocno dodatni