reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

Bardzo przepraszam w takim razie, że mogłam Cię nastraszyć.
Ta Pani ginekolog to Twoja ginekolog prowadząca?
Mówi się o bezpiecznym poziomie poga co najmniej 20, stąd zmartwił mnie Twój wynik.
Jeśli wg niej jest ok, to ok💛
Ja badam, ale może w moim przypadku to było oczywiście po stratach i tak skomplikowanym wywiadzie.
Lepiej zrobić jedno badanie czy konsultacje więcej niż mniej ☺️
Do tej ginekolog mam iść na wizytę na NFZ, załatwiła mi to właśnie ta koleżanka i podobno jest dobrą lekarką. Osobiście jej jeszcze na oczy nie widziałam. Natomiast mam też wizytę prywatnie wcześniej u innego lekarza, więc na pewno dopytam co on myśli o tym wyniku progesteronu. Najgorsze jest to, że lekarze mają często odmienne zdanie w danym temacie i ciężko o jedyną słuszną opinie. Coś o tym też już wiem. Jeden powie, że jest ok, a inny wdroży leczenie. Zatem czekam z niecierpliwością na 06.02.

reklama

Załączniki

• IMG_5436.jpeg
    IMG_5436.jpeg
    127 KB · Wyświetleń: 80
Lepiej zrobić jedno badanie czy konsultacje więcej niż mniej ☺️
Do tej ginekolog mam iść na wizytę na NFZ, załatwiła mi to właśnie ta koleżanka i podobno jest dobrą lekarką. Osobiście jej jeszcze na oczy nie widziałam. Natomiast mam też wizytę prywatnie wcześniej u innego lekarza, więc na pewno dopytam co on myśli o tym wyniku progesteronu. Najgorsze jest to, że lekarze mają często odmienne zdanie w danym temacie i ciężko o jedyną słuszną opinie. Coś o tym też już wiem. Jeden powie, że jest ok, a inny wdroży leczenie. Zatem czekam z niecierpliwością na 06.02.
Oj, to prawda! I weź tu człowieku bądź mądry😬 Najważniejsze, że sprawdziłaś i jesteś spokojna😊

reklama
Do góry