reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2024

Tak już z dyrektorka gadałam, ma spróbować zadziałać bym mogła iść na zwolnienie szybciej. Dziękuję za rady ❤️
Cały czas mi siedzisz w głowie ile musiałaś się strachu najeść dzisiaj.
Rady tylko z serca, serio. Jakbym wiedziała, że mieszkasz w tym samym mieście to chyba już bym jechała z maczkiem i ciastem żeby jakoś ukoić te nerwy ❤️‍🩹

reklama
Cały czas mi siedzisz w głowie ile musiałaś się strachu najeść dzisiaj.
Rady tylko z serca, serio. Jakbym wiedziała, że mieszkasz w tym samym mieście to chyba już bym jechała z maczkiem i ciastem żeby jakoś ukoić te nerwy ❤️‍🩹

Kochana jesteś, dziękuję 😭❤️❤️ Teraz to mi tylko po tym stresie pozostal bol głowy a narzeczony jak przyjechałam to zamówił udon z krewetkami na który wczoraj ochotę miałam ❤️ Myślał, że zamawia mi go na pocieszenie a tu taki zwrot akcji

Kochana jesteś, dziękuję 😭❤️❤️ Teraz to mi tylko po tym stresie pozostal bol głowy a narzeczony jak przyjechałam to zamówił udon z krewetkami na który wczoraj ochotę miałam ❤️ Myślał, że zamawia mi go na pocieszenie a tu taki zwrot akcji
Chłop na medal!
Prysznic, dobre jedzenie i kompres na głowę i odpoczywaj ile masz możliwości!
Heart Love GIF by Nattan_Universe

@Owca91 wypoczywaj dużo, dzisiaj biedna przeszłaś dużo, za dużo 😭😭😭
Tak samo jak @Mademoiselle_Nika pisala, ciągle siedzi mi to w głowie. Zwłaszcza że te nasze dwie ciążę to w zasadzie z jednego dnia owulacji, takie zbieżne. Jak przeczytałam że takie straszne rzeczy u ciebie się dzieją, to tak się zestresowałam tym wszystkim. Biegłam do męża, bo on już te wasze nicki zna i mówię mu co się dzieje, chłop się przejął i kazał informować na bieżąco 😥

Bardzo trzymamy za Ciebie kciuki, odpoczywaj ❤️

Cześć kochane,
Jestem tu nowa. Od grudnia staramy się z mężem o dziecko.
W tym miesiącu myślałam, że już przepadło bo w pn (9dpo) strasznie bolały mnie jajniki a test ciążowy negatywny. Od wtorku ból jajników i podbrzusza na okres. Wczoraj robiłam test (12dpo) negatywny. Wczoraj skurcze brzucha takie, że byłam pewna, że zaraz będzie okres. Dzisiaj wstaje i zero jakichkolwiek objawów. Momentami zakłuje jajnik. Planowo menstruacja ma wystąpić w nd…. Myślicie, że jest szansa na ciążę, czy objawy raczej wskazują na okres ?

Cześć kochane,
Jestem tu nowa. Od grudnia staramy się z mężem o dziecko.
W tym miesiącu myślałam, że już przepadło bo w pn (9dpo) strasznie bolały mnie jajniki a test ciążowy negatywny. Od wtorku ból jajników i podbrzusza na okres. Wczoraj robiłam test (12dpo) negatywny. Wczoraj skurcze brzucha takie, że byłam pewna, że zaraz będzie okres. Dzisiaj wstaje i zero jakichkolwiek objawów. Momentami zakłuje jajnik. Planowo menstruacja ma wystąpić w nd…. Myślicie, że jest szansa na ciążę, czy objawy raczej wskazują na okres ?
Czym została potwierdzona owulacja?

Byłam u ginekologów. Nawet 3 (bo muszę korzystać też z pomocy ginekologa onkologa). Kazdy powiedział - na podstawie USG, że była ‚ piękna owulacja’.

reklama
Byłam u ginekologów. Nawet 3 (bo muszę korzystać też z pomocy ginekologa onkologa). Kazdy powiedział - na podstawie USG, że była ‚ piękna owulacja’.
Okay, bo jeżeli nie monitoringiem tylko np testami z pasków to istniało prawdopodobieństwo wystąpienia w innym dniu +/- owulacji. Jeżeli był monitoring i potwierdzona owulacja to moim zdaniem jeżeli 12 DPO test wychodzi negatywnie to można go uznać za wiarygodny.

Do góry