reklama
majmaj
Fanka BB :)
To cudowna wiadomość.Dopiero przejrzałam pobieżnie Wasze wpisy. Na szybko napiszę, że u mnie po wizycie jest dobrze, jest serduszko Niestety mam też krwiaka, więc leżenie.
Wypoczywaj
Ina85
Mojego krwiaka też nie było widać we wtorek na USG, a w czwartek się opróżnił. Miałam ogromną plamę krwi (majtki do wyrzucenia), a później tylko właśnie brunatne plamienie, baaardzo skąpe. Oby u Ciebie było tak samoNie, jestem sama. Narzeczony został w domu z córka bo jest chora.
We wtorek na wizycie na NFZ nie było widać żadnego krwiaka dlatego obstawiam najgorsze. Chociaż po usunięciu tego skrzepu już nie mam krwawienia tylko brunatne plamienie. Nie wiem, wciąż czekam.
Ina85
Wiem z doświadczenia, że to trudne, ale musisz czekać. Nic nie możesz zrobić. Jesteśmy tu z TobąNo właśnie
Jedni mówią że beta nie rokuje dobrze, inni że na tym etapie zwalnia i tak dużo nie przyrasta
Mademoiselle_Nika
Moderator
Mademoiselle_Nika
Moderator
Odpoczywaj ile możesz, będzie okDopiero przejrzałam pobieżnie Wasze wpisy. Na szybko napiszę, że u mnie po wizycie jest dobrze, jest serduszko Niestety mam też krwiaka, więc leżenie.
Mademoiselle_Nika
Moderator
Na samym początku niestety mamy mało wpływu na to co się wydarzy. Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze. Jaki masz dzisiaj tydzień + dzień?No właśnie
Jedni mówią że beta nie rokuje dobrze, inni że na tym etapie zwalnia i tak dużo nie przyrasta
majmaj
Szczerze? Beta wygląda dziwnie...No właśnie
Ale jest pęcherzyk- to sukces.
Kciuki
reklama
Owca91
Moderator
@Owca91 trzymaj sie. Jak sytuacja?
Wróciłam do domu dopiero, ponad 2h na lekarza czekałam. Jest zarodek, nie poroniłam. Trochę mniejszy niż na wtorkowym usg ale we wtorek byłam na NFZ i mnie 5 min może badał. Mógł źle wymierzyć. Ma 1,3cm serce bije 159 ud/min i wszystko wygląda w porządku. Pani nie wie skąd plamienie, mówi że się zdarza w 1 trymestrze. Dostałam duphaston 2x1 i mam do wizyty u mojego prowadzącego brać.
Podziel się: