reklama
Zazuzi
Fanka BB :)
Kiedyś czekając na wizytę do swojej okulisty słyszałam jak pani z rejestracji dzwoni do pacjentki i pyta czy może przyjsc na wcześniejsza godzinę do ortopedy? Proponuję 23.50 mina nas wszystkich czekających w tej przychodni bezcennaMój będzie dłuższy..20:45 co oni z tymi nocnymi wizytami
Mam to samo. Poza tym w sytuacji kiedy każdy z tych lekarzy będzie miał na mnie inną wizję prowadzenia ciąży albo różne leki będzie przepisywał to bym zwariowała.. ja wolę trzymać się jednego lekarza.Szczerze to mi się nie chce po same skierowanie na badania iść. Ja robię tylko prywatnie
anntryb
Cześć dziewczyny, powoli się z wami witam! Pojawiły się 2 grube kreski po 5 latach starań o kolejnego dzidziusia Ostatnio byłam w ciąży 7 lat temu i to brzmi jak małe wyzwanie Kończę w tym roku 35 lat więc jest trochę obaw ale staram się podchodzić do wszystkiego pozytywnie i bardziej na luzie niż za pierwszym razem. Prawdopodobnie termin na 23 września. Z pierwszą wizyta poczekam do lutego.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnia edycja:
Żonkaa
Szczególnie, że mało tych wrześniowek coś
Prawda! Albo nas podglądają i nie chcą jeszcze dołączać albo okres grudniowo-sylwestrowy nie był płodnym czasem
Cześć dziewczyny, powoli się z wami witam! Pojawiły się 2 grube kreski po 5 latach starań o kolejnego dzidziusia Ostatnio byłam w ciąży 7 lat temu i to brzmi jak małe wyzwanie Kończę w tym roku 35 lat więc jest trochę obaw ale staram się podchodzić do wszystkiego pozytywnie i bardziej na luzie niż za pierwszym razem. Prawdopodobnie termin na 20 września. Z pierwszą wizyta poczekam do lutego.
Pozdrawiam
Witamy kolejną mamuśkę! Byłaś na becie?
Żonkaa
Witamy maleństwo a napiszesz jakie badania zlecił Ci lekarz?
To są badania, które mam zlecone. Tam gdzie lepiej wydrukowane to mam na NFZ.
Załączniki
Mademoiselle_Nika
Moderator
Przyrost marzenie gratulacje!Cześć dziewczyny, również trzymam kciuki za Wasze przyrosty u mnie 15.01 273, a wczoraj 1020
Mademoiselle_Nika
Moderator
Dobra, krew spuszczona na drugą betę. Zobaczymy co w trawie piszczy nie wcześniej jak 17.
reklama
Dobra, krew spuszczona na drugą betę. Zobaczymy co w trawie piszczy nie wcześniej jak 17.
Podziel się: