reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Mój będzie dłuższy..20:45 🙆 co oni z tymi nocnymi wizytami 🤣
Kiedyś czekając na wizytę do swojej okulisty słyszałam jak pani z rejestracji dzwoni do pacjentki i pyta czy może przyjsc na wcześniejsza godzinę do ortopedy? Proponuję 23.50😱 mina nas wszystkich czekających w tej przychodni bezcenna
Szczerze to mi się nie chce po same skierowanie na badania iść. Ja robię tylko prywatnie 🤷
Mam to samo. Poza tym w sytuacji kiedy każdy z tych lekarzy będzie miał na mnie inną wizję prowadzenia ciąży albo różne leki będzie przepisywał to bym zwariowała.. ja wolę trzymać się jednego lekarza.

Cześć dziewczyny, powoli się z wami witam! Pojawiły się 2 grube kreski po 5 latach starań o kolejnego dzidziusia :) Ostatnio byłam w ciąży 7 lat temu i to brzmi jak małe wyzwanie :) Kończę w tym roku 35 lat więc jest trochę obaw ale staram się podchodzić do wszystkiego pozytywnie i bardziej na luzie niż za pierwszym razem. Prawdopodobnie termin na 23 września. Z pierwszą wizyta poczekam do lutego.
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Szczególnie, że mało tych wrześniowek coś ;)

Prawda! Albo nas podglądają i nie chcą jeszcze dołączać albo okres grudniowo-sylwestrowy nie był płodnym czasem 🤣

Cześć dziewczyny, powoli się z wami witam! Pojawiły się 2 grube kreski po 5 latach starań o kolejnego dzidziusia :) Ostatnio byłam w ciąży 7 lat temu i to brzmi jak małe wyzwanie :) Kończę w tym roku 35 lat więc jest trochę obaw ale staram się podchodzić do wszystkiego pozytywnie i bardziej na luzie niż za pierwszym razem. Prawdopodobnie termin na 20 września. Z pierwszą wizyta poczekam do lutego.
Pozdrawiam

Witamy kolejną mamuśkę! Byłaś na becie?

Załączniki

• IMG_5276.jpeg
    IMG_5276.jpeg
    178,7 KB · Wyświetleń: 73
  • IMG_5274.jpeg
    IMG_5274.jpeg
    301 KB · Wyświetleń: 70
Witam nowe dziewczyny
Kciuki za piekne przyrosty dziś.
Ja odliczam dni do wizyty jutro. Mam o 11.30... nie mogę myśleć o niczym innym już dziś

reklama
Do góry