reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny w takim razie chyba mogę już oficjalnie do Was dołączyć❤️ Wczorajsza beta 73,6 i wysoki próg, dzisiaj powtórzyłam i przyrost ogromny. Starałam się o ta ciążę ponad 3 lata, mam już synka 5 letniego. Za mną dwie straty ale mam dobre przeczucie, że będzie dobrze. A jak widać po wynikach może być podwójne szczęście 🙈😁

Termin z OM wypada mi na 25.09, a wizytę mam mieć już w ten poniedziałek 😏

Załączniki

• IMG_20240113_110232.jpg
    IMG_20240113_110232.jpg
    106,1 KB · Wyświetleń: 137
Dziewczyny w takim razie chyba mogę już oficjalnie do Was dołączyć❤️ Wczorajsza beta 73,6 i wysoki próg, dzisiaj powtórzyłam i przyrost ogromny. Starałam się o ta ciążę ponad 3 lata, mam już synka 5 letniego. Za mną dwie straty ale mam dobre przeczucie, że będzie dobrze. A jak widać po wynikach może być podwójne szczęście 🙈😁

Cudownie ❤️ Witamy Cie na wrześniowej grupie I rozgość się na 9 miesięcy 😁 Wpisze Cie na pierwszą stronę razem z resztą dziewczyn jak tylko wrócę z kina z córka 🙈
Dziś idziemy na Puffin Rock bo wczoraj była premiera 😁

Cudownie ❤️ Witamy Cie na wrześniowej grupie I rozgość się na 9 miesięcy 😁 Wpisze Cie na pierwszą stronę razem z resztą dziewczyn jak tylko wrócę z kina z córka 🙈
Dziś idziemy na Puffin Rock bo wczoraj była premiera 😁

Przyjemnego filmu 😁

Będziesz przepisywać terminy wszystkich dziewczyn? Jeśli tak, to prosiłabym o zmianę na 4.09 🥹

Hej, dzięki wszystkim za dobre słowa i troskę. Niestety plamienie wczoraj ok 22 przerodziło się w okres. Zadzwoniłam do lekarza, że chyba wizyta nie ma sensu, potwierdził. Chciał, żebym poszła do szpitala na kilka dni, oznaczą mi tam betę. Powiedziałam, że szpital mi nie na rękę i zrobię betę prywatnie. Mam mu dać znać jaki będzie wynik. Jestem już po pobraniu krwi.
Trzymajcie się dzielnie do września, powodzenia 🩷🫶🏻🤞🏻
Proszę jakąś dziewczynę, która napisała post na pierwszej stronie o uzupełnianie terminów porodów i wizyt.
Kochana tak mi przykro... Gdybyś chciała pogadać to pisz na priv ❤🖤

Moim marzeniem jest podwoje szczęście. Zapomniałam z wrażenia o to zapytać. Bo ja tam nie wiele widziałam, ale coś pulsowało, facet, który robił USG mówił, że to serduszko. Ale nie powiedział, że jedno. Nie powiedział też, że więcej🤣
W sumie to dłużej niż 9 miesięcy 🤔😅 Bo zapewne po narodzeniu maluszków grupa się zmieni w rodzicielska i wspierającą wioskę z forum 😁
Jak w 2012 roku zaczęłam pisać na forum ciążowym tak do tej pory piszemy z dziewczynami🥰 także nasza znajomość już 12 lat trwa.. może i tu też tak będzie🥰

Dziękuję ❤️ wygląda na to, że powoli mogę się z Wami witać, choć nie chciałam się chwalić pozytywną betą skoro dopiero co zalała wrześniówki smutna wieść.
Coś Ty, mną się nie przejmuj i wpadaj ❤️💙 bardzo się cieszę, że komuś z wątku styczniowego udało się tutaj zawitać 🥰
U mnie sprawa jasna- wynik bety 21,20. Na początku rosło pięknie, a potem już nie badałam, bo sądziłam, że przyrosty nadal są prawidłowe, a ona po prostu spadała. No nic, to tyle ode mnie 😘
@aurii_orelii gratulacje podwójne!! Piękne wyniki ❤️💙🩷

Coś Ty, mną się nie przejmuj i wpadaj ❤️💙 bardzo się cieszę, że komuś z wątku styczniowego udało się tutaj zawitać 🥰
U mnie sprawa jasna- wynik bety 21,20. Na początku rosło pięknie, a potem już nie badałam, bo sądziłam, że przyrosty nadal są prawidłowe, a ona po prostu spadała. No nic, to tyle ode mnie 😘
@aurii_orelii gratulacje podwójne!! Piękne wyniki ❤️💙🩷
Dziękuję przez łzy i mam nadzieję, że i u Ciebie w końcu zaświeci słońce i zakończy się szczęśliwie ❤️

reklama
Moim marzeniem jest podwoje szczęście. Zapomniałam z wrażenia o to zapytać. Bo ja tam nie wiele widziałam, ale coś pulsowało, facet, który robił USG mówił, że to serduszko. Ale nie powiedział, że jedno. Nie powiedział też, że więcej🤣

Jak w 2012 roku zaczęłam pisać na forum ciążowym tak do tej pory piszemy z dziewczynami🥰 także nasza znajomość już 12 lat trwa.. może i tu też tak będzie🥰
Czy to Twoja pierwsza ciąża? Przepraszam ale nie nadrobiłam poprzednich stron 😏

Do góry