reklama
Żonkaa
Fanka BB :)
I widzę, że na pierwszej stronie dodałam pierwszy komentarz pod Twoim postem więc mogę przejąć wpisywanie dziewczyn jeśli żadna nie ma nic przeciwko...
Absolutnie nie mam nic przeciwko. Jeśli będę Ci mogła w tym jakoś pomóc to mów
majmaj
Kciuki ogromne.Dziewczyny, u mnie źle. Od południa plamię krwią. Nie jest to intensywne czerwone krwawienie jak przy okresie, ale jest czerwone. Dzwoniłam do lekarza. Jutro o 9 wizyta Chyba nic tu po mnie
Tak mi przykroHej, dzięki wszystkim za dobre słowa i troskę. Niestety plamienie wczoraj ok 22 przerodziło się w okres. Zadzwoniłam do lekarza, że chyba wizyta nie ma sensu, potwierdził. Chciał, żebym poszła do szpitala na kilka dni, oznaczą mi tam betę. Powiedziałam, że szpital mi nie na rękę i zrobię betę prywatnie. Mam mu dać znać jaki będzie wynik. Jestem już po pobraniu krwi.
Trzymajcie się dzielnie do września, powodzenia
Proszę jakąś dziewczynę, która napisała post na pierwszej stronie o uzupełnianie terminów porodów i wizyt.
Przytulam najmocniej.
Tyle razy przez to przechodziłam, a i tak nie wiem co powiedzieć
Mam nadzieję, że masz wsparcie. Ściskam
Tulę Cię mocno.Hej, dzięki wszystkim za dobre słowa i troskę. Niestety plamienie wczoraj ok 22 przerodziło się w okres. Zadzwoniłam do lekarza, że chyba wizyta nie ma sensu, potwierdził. Chciał, żebym poszła do szpitala na kilka dni, oznaczą mi tam betę. Powiedziałam, że szpital mi nie na rękę i zrobię betę prywatnie. Mam mu dać znać jaki będzie wynik. Jestem już po pobraniu krwi.
Proszę jakąś dziewczynę, która napisała post na pierwszej stronie o uzupełnianie terminów porodów i wizyt.
helianthus
Brak słów. Ogromny żal i smutek. Trzymaj sięHej, dzięki wszystkim za dobre słowa i troskę. Niestety plamienie wczoraj ok 22 przerodziło się w okres. Zadzwoniłam do lekarza, że chyba wizyta nie ma sensu, potwierdził. Chciał, żebym poszła do szpitala na kilka dni, oznaczą mi tam betę. Powiedziałam, że szpital mi nie na rękę i zrobię betę prywatnie. Mam mu dać znać jaki będzie wynik. Jestem już po pobraniu krwi.
Trzymaj się Agatko, pamiętaj że masz w nas wsparcieHej, dzięki wszystkim za dobre słowa i troskę. Niestety plamienie wczoraj ok 22 przerodziło się w okres. Zadzwoniłam do lekarza, że chyba wizyta nie ma sensu, potwierdził. Chciał, żebym poszła do szpitala na kilka dni, oznaczą mi tam betę. Powiedziałam, że szpital mi nie na rękę i zrobię betę prywatnie. Mam mu dać znać jaki będzie wynik. Jestem już po pobraniu krwi.
Zazuzi
Hej, dzięki wszystkim za dobre słowa i troskę. Niestety plamienie wczoraj ok 22 przerodziło się w okres. Zadzwoniłam do lekarza, że chyba wizyta nie ma sensu, potwierdził. Chciał, żebym poszła do szpitala na kilka dni, oznaczą mi tam betę. Powiedziałam, że szpital mi nie na rękę i zrobię betę prywatnie. Mam mu dać znać jaki będzie wynik. Jestem już po pobraniu krwi.
Strasznie mi przykro
aurii_orelii
Niee.. tak bardzo mi przykro! Nie tak miało być, miałyśmy razem doczekać września trzymaj się kochanaHej, dzięki wszystkim za dobre słowa i troskę. Niestety plamienie wczoraj ok 22 przerodziło się w okres. Zadzwoniłam do lekarza, że chyba wizyta nie ma sensu, potwierdził. Chciał, żebym poszła do szpitala na kilka dni, oznaczą mi tam betę. Powiedziałam, że szpital mi nie na rękę i zrobię betę prywatnie. Mam mu dać znać jaki będzie wynik. Jestem już po pobraniu krwi.
Żonkaa
Niee.. tak bardzo mi przykro! Nie tak miało być, miałyśmy razem doczekać września trzymaj się kochana
Po cichu podglądam staraczki - bardzo gratuluję betki, przyrost ogromny!
reklama
aurii_orelii
Dziękuję wygląda na to, że powoli mogę się z Wami witać, choć nie chciałam się chwalić pozytywną betą skoro dopiero co zalała wrześniówki smutna wieść.Po cichu podglądam staraczki - bardzo gratuluję betki, przyrost ogromny!
Podziel się: