reklama
Hej dziewczyny, ja jestem dzisiaj po powtórzeniu bety.
10.01 było 30,60 a dzisiaj 71,90 i dodatkowo progesteron 24,99
Od 3 dni codziennie robię popołudniowe drzemki, bo nie mogę wytrzymać do wieczora, a wieczorem meczę się 3 godziny, żeby zasnąć
10.01 było 30,60 a dzisiaj 71,90 i dodatkowo progesteron 24,99
Od 3 dni codziennie robię popołudniowe drzemki, bo nie mogę wytrzymać do wieczora, a wieczorem meczę się 3 godziny, żeby zasnąć
wrześniowamama
Początkująca w BB
Bardzo dziękuję, że pytasz byłam wczoraj na tej wizycie u mojego lekarza, który prowadził moją poprzednią ciążę, na tą chwilę nie widać jeszcze zarodka, ale mi już jakoś lepiej wiedząc, że ten pęcherzyk jest widoczny i że właściwie się ulokował (jestem po cc więc różnie to bywa) kolejna wizyta za 2 tyg, a moj mąż jak zwykle miał rację mówiąc, że jak tylko wyjdę od lekarza to przyjdą wszystkie objawy i przestanę narzekać faktycznie dzisiejszy dzień mnie już przeorał, byłam dość krótko w pracy a zasypiałam na stojąco, do tego zaczęła mi się pojawiać wrażliwość na zapachy i odrzucą mnie powoli od mojej ukochanej kawy a Wy jak tam dziewczyny?Co u Ciebie? Byłaś na wizycie? Mam nadzieję, że wszystko w porządku.
koko.sanka
Fanka BB :)
Dziewczyny, u mnie źle. Od południa plamię krwią. Nie jest to intensywne czerwone krwawienie jak przy okresie, ale jest czerwone. Dzwoniłam do lekarza. Jutro o 9 wizyta Chyba nic tu po mnie
annn1
Jesteś teraz na lekach ? Może nie wszystko stracone, może lekarz zapisze ci luteinę czy duphaston i się uda. Trzymaj sięDziewczyny, u mnie źle. Od południa plamię krwią. Nie jest to intensywne czerwone krwawienie jak przy okresie, ale jest czerwone. Dzwoniłam do lekarza. Jutro o 9 wizyta Chyba nic tu po mnie
Ja dzisiaj też kiepsko stoję przed jutrzejszym badaniem bety. Brzuch mnie boli nie wiem czy z nerwów czy coś się dzieje. Jeszcze w poniedziałek rano mąż musi wyjechać i sama zostanę z kolejnym badaniem i wizytą u ginekolog.
Dziewczyny, u mnie źle. Od południa plamię krwią. Nie jest to intensywne czerwone krwawienie jak przy okresie, ale jest czerwone. Dzwoniłam do lekarza. Jutro o 9 wizyta Chyba nic tu po mnie
Czytałam że na początku mogą wystąpić krwawienia. Może akurat będzie dobrze, trzymamy kciuki żeby tak było!
koko.sanka
Biorę acard. Nie wiem, czy to on powoduje, czy co. Nie byłam jeszcze na wizycie, nie wiem, może to pozamaciczna.Jesteś teraz na lekach ? Może nie wszystko stracone, może lekarz zapisze ci luteinę czy duphaston i się uda. Trzymaj się
Ja dzisiaj też kiepsko stoję przed jutrzejszym badaniem bety. Brzuch mnie boli nie wiem czy z nerwów czy coś się dzieje. Jeszcze w poniedziałek rano mąż musi wyjechać i sama zostanę z kolejnym badaniem i wizytą u ginekolog.
Ale chyba bólu brzucha od acardu nie mam.
Ty też się trzymaj
reklama
Podziel się: