reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
No to dzisiaj jest 4+1 jeżeli chodzi o ciążę. A beta czy jest prawidłowa czy nie na tym etapie to nie określamy, bo każda beta startuje od 0, w innym dniu mogło nastąpić zagnieżdżenie itp.
po 48h lub 72h robimy przyrost i w tedy oceniamy czy jest prawidłowy :) warto też do badania dorzucić progesteron :)
Prosiłam lekarza o skierowanie również na progesteron, powiedział że nie ma wskazań. Chociaż mówiłam mu, że wystąpiło u mnie plamienie. Stwierdził, że powinnam mieć teraz miesiączke i to dlatego

@Owca91 a jak tam Twoje plamienie po wizycie? Ustało? Jest lepiej?

Dzięki, że pytasz.
Wczoraj rano jeszcze trochę brązowego było ale potem już nic i dziś też nic. We wtorek mam wizytę to zobaczymy co tam się dzieje.

Wybaczcie mniejsza aktywność ale przy weekendzie głównie poświęcam czas córce i podczytuje was tylko w wolnych chwilach ja kibelku 😂 A skupić się przy niej by odpisać ciężko.

Dziś wieczorem dodam nowe osoby do listy!

Załączniki

• 3e3b20f9-6aee-4dd1-b4d0-fed452b9d5ae.jpeg
    3e3b20f9-6aee-4dd1-b4d0-fed452b9d5ae.jpeg
    80,1 KB · Wyświetleń: 101
Dzięki, że pytasz.
Wczoraj rano jeszcze trochę brązowego było ale potem już nic i dziś też nic. We wtorek mam wizytę to zobaczymy co tam się dzieje.

Wybaczcie mniejsza aktywność ale przy weekendzie głównie poświęcam czas córce i podczytuje was tylko w wolnych chwilach ja kibelku 😂 A skupić się przy niej by odpisać ciężko.

Dziś wieczorem dodam nowe osoby do listy!
Super, że ustąpiło. Niech już wszystko będzie idelanie.
U mnie zmiana terminy na 11.09

reklama
Do góry