AasiaI
Fanka BB :)
a tu to chyba dziewczynka będzieProszę
Zdjęcie z 7+0
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a tu to chyba dziewczynka będzieProszę
Zdjęcie z 7+0
a tu to chyba dziewczynka będzie
4+4 dzisiaj licząc od OM.Jeden dzień i już zobaczysz piękny pęcherzyk
Przypomnij mi Twój t+d
po lewej stronie jest bąbelekJak Ty to zobaczyłaś?
Ja widzę tylko konika morskiego
4+4 dzisiaj licząc od OM.
Ps mamy identyczne paznokcie kolor i kształt i te zdobienia
po lewej stronie jest bąbelek
Prosiłam lekarza o skierowanie również na progesteron, powiedział że nie ma wskazań. Chociaż mówiłam mu, że wystąpiło u mnie plamienie. Stwierdził, że powinnam mieć teraz miesiączke i to dlategoNo to dzisiaj jest 4+1 jeżeli chodzi o ciążę. A beta czy jest prawidłowa czy nie na tym etapie to nie określamy, bo każda beta startuje od 0, w innym dniu mogło nastąpić zagnieżdżenie itp.
po 48h lub 72h robimy przyrost i w tedy oceniamy czy jest prawidłowy warto też do badania dorzucić progesteron
@Owca91 a jak tam Twoje plamienie po wizycie? Ustało? Jest lepiej?
trochę już piszecie że sobą ktoś coś pokaże ? Z ciekawości
Super, że ustąpiło. Niech już wszystko będzie idelanie.Dzięki, że pytasz.
Wczoraj rano jeszcze trochę brązowego było ale potem już nic i dziś też nic. We wtorek mam wizytę to zobaczymy co tam się dzieje.
Wybaczcie mniejsza aktywność ale przy weekendzie głównie poświęcam czas córce i podczytuje was tylko w wolnych chwilach ja kibelku A skupić się przy niej by odpisać ciężko.
Dziś wieczorem dodam nowe osoby do listy!