koko.sanka
Fanka BB :)
Na pewno wszystko będzie dobrze, trzymamy kciuki i daj znać koniecznie po wizycie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Macie może jakieś książki do polecenia o tematyce ciążowej ? Czy myślicie że to jeszcze za wcześnie na takie zakupy?
Na 18:30 mam wizytę u lekarza, ciekawe co mi powie. W zasadzie na tym etapie nie wiem czego się spodziewać, ale sam kazał przyjść
Na pewno wszystko będzie dobrze, trzymamy kciuki i daj znać koniecznie po wizycie!
Daj znać co lekarz powie
Super że już jesteś powizycie ja czekam na jutrzejszą wiadomość od gin kiedy przyjsc. Dostałaś po tej wizycie jakieś skierowania na badania ?Wróciłam! Godzina opóźnienia, do kompletu z dupkiem i heparyna dostałam luteinę i acard 150.
Pęcherzyk w macicy, wg ginekologa wygląda na 5 tyg, coś mówił o 8mm pęcherzyka. Następna wizyta serduszkowa 18.01. Mam też wizytę na NFZ - 12.01.
Trzymajcie kciuki za kolejną wizytę - ma być .
Super że już jesteś powizycie ja czekam na jutrzejszą wiadomość od gin kiedy przyjsc. Dostałaś po tej wizycie jakieś skierowania na badania ?
Nie, wydaje mi się, że tutaj znaczące będzie rozpoczęcie akcji serca. Zwłaszcza, że już jedno puste jajo za mną.
Czy któraś z Was ma może doświadczenie z luteina? Czy wskazane jest używanie tego aplikatora? Czy jednak można palcem? Boję się że się poranię niechcący
Ja niestety nie wiem, jak to ogarnąć kiedyś, raz, brałam utrogestan, to normalnie aplikowałam palcami.Nie, wydaje mi się, że tutaj znaczące będzie rozpoczęcie akcji serca. Zwłaszcza, że już jedno puste jajo za mną.
Czy któraś z Was ma może doświadczenie z luteina? Czy wskazane jest używanie tego aplikatora? Czy jednak można palcem? Boję się że się poranię niechcący
Ja jestem na luteinie od owulacji. I mi ginekolog zabroniła używać tego aplikatora mam to robić palcem. Aplikator kazała mi wyrzucić zaraz po otwarciu pudełka.Nie, wydaje mi się, że tutaj znaczące będzie rozpoczęcie akcji serca. Zwłaszcza, że już jedno puste jajo za mną.