Owca91
Moderator
W którym tygodniu poznałyście płeć dziecka?
W 10tc bo robiłam test nipt, na pierwszych prenatalnych ginekolog potwierdził, że widzi meski wyrostek plciowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W którym tygodniu poznałyście płeć dziecka?
Ja z pierwszym dzieckiem miałam X-lander X-pulse i byłam zadowolona. Teraz stawiam na Roan Bloom, to dosyć wózek czołg. Generalnie zależy trochę jakie masz wymagania i sytuację, czy to wózek do miasta czy na wieś, czy będziesz musiała go dźwigać do mieszkania w bloku bez windy, często przewozić samochodem, czy mieszkasz w domu i waga wózka nie będzie miała znaczenia.Macie jakieś polecajki firm wózków doświadczone mamuski ? Robiłam sobie research i mam jeszcze większy mętlik w głowie to chyba nie taka prosta sprawa...
Zaczęłyście już kompletować wyprawkę?
Ja póki co tylko robię rozeznanie w temacie
Wracam na chwilę na forum po dłuższej przerwie. Niestety moja ciąża zakończyła się tydzień temu. Byłam już w 18 tygodniu. Dziecko jednak odeszło około 14 tygodnia. Miesiąc nie wiedziałam że noszę martwą ciążę. Miałam wywoływane pironienie i zabieg łyżeczkowania. Za 3 miesiące zielone swiatło na kolejne starania.Życzę wam wszystkim dużo zdrowia.
Cześć, nawet nie wiesz jak bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Trzymaj się ciepło, w ogóle jakoś się trzymaj. Jestem w podobnej sytuacji z tym, że my od miesiąca mamy wyrok i jeszcze czekamy. Gdybyś chciała pogadać to śmiało pisz na priv.Wracam na chwilę na forum po dłuższej przerwie. Niestety moja ciąża zakończyła się tydzień temu. Byłam już w 18 tygodniu. Dziecko jednak odeszło około 14 tygodnia. Miesiąc nie wiedziałam że noszę martwą ciążę. Miałam wywoływane pironienie i zabieg łyżeczkowania. Za 3 miesiące zielone swiatło na kolejne starania.Życzę wam wszystkim dużo zdrowia.
Dzień dobry
Czy ktoś tu jeszcze zagląda?