koko.sanka
Fanka BB :)
Dzwoniłam do lekarza, wizyta w przyszły poniedziałek o 14:30. Oszaleję, tyyyyle czasu jeszczeI jak tam dzisiejsze nastawienie mamusiek przed wizytami?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzwoniłam do lekarza, wizyta w przyszły poniedziałek o 14:30. Oszaleję, tyyyyle czasu jeszczeI jak tam dzisiejsze nastawienie mamusiek przed wizytami?
Zamówiłam z Vital Osavi 2000. Coś takiego. Szczerze mówiąc, nie wiem, czy to dobra firma...A jaką witaminę D bierzesz, lek, suplement, w kroplach, kapsułkach? Mi się kończy ibuvit i w sumie coś nowego bym wzięła
Dzwoniłam do lekarza, wizyta w przyszły poniedziałek o 14:30. Oszaleję, tyyyyle czasu jeszcze
6+1A wtedy ile będziesz już miała t+d? To czekanie jest najgorsze. Co chwilę sprawdzam aplikacje, korci mnie umówić się do kogoś na znanym lekarzu, a to bym pojechała jeszcze możne na betę, czuję się z tej niecierpliwości jak .
To ta wizyta już będzie taka z konkretami trzymam kciuki!
Niby kalkulator pokazuje 126%, poprzednio przyrost miałam koło 180 % i to mnie właśnie zaniepokoiło że ten % spadl
U mnie też słabo rosła na początku. Drugi przyrost miałam chyba na poziomie 120%
Ja już po wizycie. Czekałam bo oczywiście opóźnienie, wizyta 5 min. Wsadził, powiedział że ciąża jest jeszcze bez człowieka i do widzenia. Uwielbiam nfz Mam za 2 tyg przyjść. Nawet mi na monitorze nie pokazał tego pęcherzyka. Ale jak wychodziłam to zerknęłam i widziałam go
Matko, takie podejście żebyś już więcej nie przyszła… słabo. Aż jestem ciekawa co mnie w piątek spotka, zważając że to mój pierwszy raz na NFZ od 9 lat