reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
A jaką witaminę D bierzesz, lek, suplement, w kroplach, kapsułkach? Mi się kończy ibuvit i w sumie coś nowego bym wzięła 🙈
Zamówiłam z Vital Osavi 2000. Coś takiego. Szczerze mówiąc, nie wiem, czy to dobra firma...🤔

Załączniki

• 17048130296378305200648447842794.jpg
    17048130296378305200648447842794.jpg
    832,4 KB · Wyświetleń: 35
Dzwoniłam do lekarza, wizyta w przyszły poniedziałek o 14:30. Oszaleję, tyyyyle czasu jeszcze 🫣

A wtedy ile będziesz już miała t+d? 😁 To czekanie jest najgorsze. Co chwilę sprawdzam aplikacje, korci mnie umówić się do kogoś na znanym lekarzu, a to bym pojechała jeszcze możne na betę, czuję się z tej niecierpliwości jak 🤡.

To czekanie jest najgorsze😉 U mnie wizyta za tydzień i też już mi przeszło przez myśl, żeby może jeszcze betę zrobić w środę i w piątek. Z drugiej strony nie chcę się stresować, bo i tak nic nie zrobię. I ciągle sobie powtarzam: "Myśl pozytywnie!"

Niby kalkulator pokazuje 126%, poprzednio przyrost miałam koło 180 % i to mnie właśnie zaniepokoiło że ten % spadl

U mnie też słabo rosła na początku. Drugi przyrost miałam chyba na poziomie 120%

Ja już po wizycie. Czekałam bo oczywiście opóźnienie, wizyta 5 min. Wsadził, powiedział że ciąża jest jeszcze bez człowieka i do widzenia. Uwielbiam nfz 🙄 Mam za 2 tyg przyjść. Nawet mi na monitorze nie pokazał tego pęcherzyka. Ale jak wychodziłam to zerknęłam i widziałam go

U mnie też słabo rosła na początku. Drugi przyrost miałam chyba na poziomie 120%

Ja już po wizycie. Czekałam bo oczywiście opóźnienie, wizyta 5 min. Wsadził, powiedział że ciąża jest jeszcze bez człowieka i do widzenia. Uwielbiam nfz 🙄 Mam za 2 tyg przyjść. Nawet mi na monitorze nie pokazał tego pęcherzyka. Ale jak wychodziłam to zerknęłam i widziałam go

Matko, takie podejście żebyś już więcej nie przyszła… słabo. Aż jestem ciekawa co mnie w piątek spotka, zważając że to mój pierwszy raz na NFZ od 9 lat 🫣

Matko, takie podejście żebyś już więcej nie przyszła… słabo. Aż jestem ciekawa co mnie w piątek spotka, zważając że to mój pierwszy raz na NFZ od 9 lat 🫣

Nie spodziewałam się niczego lepiej patrząc że 4 lata temu uciekłam na prywatne wizyty po pierwszej na NFZ odbytej 😂

reklama
Ja dziś mega aktywny dzień. Korzystam z urlopu i ogarniam trochę zaległych i bieżących spraw. Rano mdłości, ale po zjedzeniu śniadania widzę, że mijają. Wieczór w łóżeczku spędziłam, bo jednak nie mam tyle sił i energii co jeszcze niedawno. Jutro idę na bete i chyba morfologie i mocz zrobię, żeby od razu dr pokazać. Wizyta 400zl. Wolałabym za tydzień nie musieć do niej jechać znowu

Do góry