reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2024

Ja jeszcze w sobotę wysikałam ostatni test ciążowy który miałam 🤣 i w końcu pokazała się na tym „testeo” piękna kreska, kiedy ja już ponad tysiąc bety pewnie mam, a wcześniej przy 260 to zapomnij, test nieważny a tak cień dopiero majaczył, robiąc je czułam się jak 🤡

Też mam takie lepsze i gorsze dni, kwestia chyba pogody, poziomu hormonów, zmęczenia, stresu itp. Tak sobie to tłumaczę 🙄
Zamawiałam dzisiaj Witaminę D i ... kupiłam sobie dwa Pinki jeszcze, co by zobaczyć wyraźną, ładną kreskę🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Na początku wysikałam wszystkie testy, które miałam i te kresuńki były takie ledwe, że teraz prawie ich nie widzę🤪 Nie mam na co patrzeć😝

reklama
Ja miałam 4 testy ciążowe i wszystkie wysikałam w 4 dni- już miałam stresa, bo 2 były o czułości 10, a dwa były o 25 🙈 te 25 pokazywały ledwo widoczną kreskę 😒
@Ina85 uzupełniłam Ci termin wizyty 👩🏻‍⚕️

Zamawiałam dzisiaj Witaminę D i ... kupiłam sobie dwa Pinki jeszcze, co by zobaczyć wyraźną, ładną kreskę🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Na początku wysikałam wszystkie testy, które miałam i te kresuńki były takie ledwe, że teraz prawie ich nie widzę🤪 Nie mam na co patrzeć😝
A jaką witaminę D bierzesz, lek, suplement, w kroplach, kapsułkach? Mi się kończy ibuvit i w sumie coś nowego bym wzięła 🙈

Ja ledwo żyje. Są małe przebłyski, kiedy czuję się dobrze. Ale przez 90% czasu mam mdłości, jestem słaba i senna. Czekam do czwartku, liczyłam na serduszko, ale chyba jednak za wcześnie będzie..

Nie zadręczaj się tym, wiem że łatwo się mówi, ale taka jest prawda, że jedząc suplementy, dbając o siebie, wysypiając się robisz wszystko co możesz 😘 będzie dobrze, musimy w to wierzyć! Na kiedy wychodzi ci termin?
Aktualnie z moich i aplikacji obliczeń 08.09.2024 ❤️ bardzo bym chciala zeby się udało i żeby nie pozostała pustka zwlaszcza w związku z tym że ta data 08.09 to wlasnie urodzinki synka ❤️ ale przez kilka dni czułam się osłabiona, zmęczona, pobolewał mnie brzuch itd, a dziś jak nowo narodzona i już mysli się kłębią

Ja właśnie też podobnie, ale wiem też z drugiej strony, że potem od jakiejś wartości to się inaczej zwiększa 😁 w każdym razem, w teorii powinnam mieć ponad 25k. Jestem ciekawa, czy jak jutro @Owca91 pojdziesz, to zobaczysz już serduszko, bo wszelkie aplikacje mówią mi trąbią, że jest na to już szansa!

Na sprzęcie w przychodni nie nastawiam się na serduszko 😂Ale mi też wszystkie aplikacje trąbią o tym! Mam nadzieję, że 15 stycznia prywatnie już na 100% będzie widać o ile wszystko jest ok. To będzie 6+4

Ja też sikałam dziś na test I się śmiałam, bo o ile wcześniej kreska kontrolna pojawiała się zawsze od razu I była dużo ciemniejsza od kreski testowej tak na tym pinku to testowa była aż bordowa a kontrolna taki bladzioch przy niej 😂😂

Zastanawiam się, czy po wizycie u gina jak będzie wszystko ok nie kupic sobie tego elektronicznego i nie zrobić jakiegoś ładnego zdjęcia na pamiątkę.

Załączniki

• 15ed09cc-5c78-4ab7-bf5d-eca915e71fe9.jpeg
    15ed09cc-5c78-4ab7-bf5d-eca915e71fe9.jpeg
    29,5 KB · Wyświetleń: 133
Ja też sikałam dziś na test I się śmiałam, bo o ile wcześniej kreska kontrolna pojawiała się zawsze od razu I była dużo ciemniejsza od kreski testowej tak na tym pinku to testowa była aż bordowa a kontrolna taki bladzioch przy niej 😂😂

Zastanawiam się, czy po wizycie u gina jak będzie wszystko ok nie kupic sobie tego elektronicznego i nie zrobić jakiegoś ładnego zdjęcia na pamiątkę.

Ja sobie zrobiłam takie pamiątkowe, jak trzymam w ręku test ciążowy a w tle choinka, bo w sumie dowiedziałam się dzień przed wigilią, więc ta choinka symboliczna ❤️🎄

Ooo kurde, twoja testowa tym razem to jak ten pamiętny pik na owulaku 🤣

Ja sobie zrobiłam takie pamiątkowe, jak trzymam w ręku test ciążowy a w tle choinka, bo w sumie dowiedziałam się dzień przed wigilią, więc ta choinka symboliczna ❤️🎄

Ooo kurde, twoja testowa tym razem to jak ten pamiętny pik na owulaku 🤣

Ze świąt kupilam na szybko bombkę do naszej trójki i powiesiłam, mam zdjęcie takie - za rok wymienimy na imienna mam nadzieję 😁

Załączniki

• 2d3d4e9d-a8b6-404a-95e3-04a36381b05b.jpeg
    2d3d4e9d-a8b6-404a-95e3-04a36381b05b.jpeg
    150,6 KB · Wyświetleń: 118
reklama
Do góry