Ja mam z om 10t 5d ;-) Właściwie to tylko dlatego jestem w ciąży, że mi się coś rozjechał cykl.4 bo ja też mam 37 latek etap ciąży trochę późniejszy bo 10+1 ale ja jeszcze nie byłam na żadnym USG tak że tylko nadzieja żyje, 13 mam położna i mam nadzieję usłyszeć serduszko.. ale będzie to stresujące
reklama
Żonkaa
Fanka BB :)
Jeszcze jedno proszę łopatologicznie wyjaśnić mi znaczenie „magnez dzieciorobny” padło kilka razy, próbowałam pojąć co to, ale nawet Google nie zna odpowiedzi
To jakiś specjalny suplement wskazany przy staraniach?
To magnez polecany przez dziewczyny. Śmiały się na kreskach, że kilku osobom tak trafiło, że po miesięcznej kuracji zaszły w ciążę. Niekoniecznie to zasługa magnezu, ale tak został ochrzczony
Załączniki
To teraz innym warto mówić, że pomaga. Może zadziała jak placebo ;-) i będzie wysyp ciąż :-)To magnez polecany przez dziewczyny. Śmiały się na kreskach, że kilku osobom tak trafiło, że po miesięcznej kuracji zaszły w ciążę. Niekoniecznie to zasługa magnezu, ale tak został ochrzczony
Ja nie wiedziałam o poprzedniej ciąży dosyć długo. Piłam alkohol, brałam tabletki antykoncepcyjne i dziecko jest zdrowe.
To magnez polecany przez dziewczyny. Śmiały się na kreskach, że kilku osobom tak trafiło, że po miesięcznej kuracji zaszły w ciążę. Niekoniecznie to zasługa magnezu, ale tak został ochrzczony
I teraz wszystko jasne faktycznie można polecać innym, potęga podświadomości to wielka rzecz.To teraz innym warto mówić, że pomaga. Może zadziała jak placebo ;-) i będzie wysyp ciąż :-)
Ja zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży jadłam camembert na potęgę i też się tym stresuje i oczywiście w tym czasie byłam mocno chora, przyjęłam jedna tabletkę jakiego lekarstwa na zatkany nos też wariuje z tego powodu.
Żonkaa
I teraz wszystko jasne faktycznie można polecać innym, potęga podświadomości to wielka rzecz.
Ja zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży jadłam camembert na potęgę i też się tym stresuje i oczywiście w tym czasie byłam mocno chora, przyjęłam jedna tabletkę jakiego lekarstwa na zatkany nos też wariuje z tego powodu.
Camembert jest podobno w większości z mleka pasteryzowanego - takie sklepowe, ja w ciąży jem camembert tylko sprawdzam na opakowaniu skład. Spokojnie
Owca91
Moderator
Camembert jest podobno w większości z mleka pasteryzowanego - takie sklepowe, ja w ciąży jem camembert tylko sprawdzam na opakowaniu skład. Spokojnie
Akurat tu nie chodzi o to, czy mleko jest pasteryzowane czy nie, tylko o miękkość sera, w której łatwiej może się zalegnac listeria. W ciąży miękkie sery nawet pasteryzowane warto poddać obróbce cieplnej. Ja wcinam camembert w risotto
reklama
AasiaI
hejDzięki@Padarka. @Żonkaa będzie dobrze, bądźmy dobrej myśli
Widzę że jest nas parę w podobnym wieku. Super Ja mam 36 poprzednie ciążę chyba się tak nie stresowałam jak teraz
Jak jest jeszcze jakaś prywatna wrześniową grupa, jak można też chętnie bym dołączyła :*
W tym roku kończę 35 lat i jak to usłyszałam jestem stara kobieta a w cale się tak nie czuję
Podziel się: