reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

Hej dziewczyny, można jeszcze do was dołączyć? Termin mam na 5 wrzesień dziś jest 8+4. Odkryłam was dopiero w weekend i najpierw chciałam nadgonić posty żeby być na czasie :) obecnie mam 10 miesięcznego maluszka który jest w żłobku w ciągu dnia bo pracuję na cały etat. Mieszkamy sobie w Angli więc trochę tu jest że wszystkim inaczej. Pierwszy skan będę miała dopiero w 12 tygodniu niestety trzeba czekać… pierwszą ciążę porobiłam w jakimś 8 tygodniu ale dowiedziałam się dopiero na wizycie w 12 tyg więc jest to bardzo stresujące. Mam nadzieję że mnie jeszcze przyjmiecie bo widzę że już chyba uciekłyście na prywatny wątek :(

Hej, nie uciekłyśmy na prywatny wątek bo jeszcze go nie ma :) Wciąż czekam na info od Adminki forum. Dołączyć mozna zawsze ale listę na prywatny wątek już wysłałam, potem będę dodawać do niego dziewczyny, które napisały po wysłaniu listy i byly tu aktywne 😁 Także śmiało możesz dołączać i pisać z nami

reklama
Hej, nie uciekłyśmy na prywatny wątek bo jeszcze go nie ma :) Wciąż czekam na info od Adminki forum. Dołączyć mozna zawsze ale listę na prywatny wątek już wysłałam, potem będę dodawać do niego dziewczyny, które napisały po wysłaniu listy i byly tu aktywne 😁 Także śmiało możesz dołączać i pisać z nami
Weź, wysłałaś już?! Przecież ja mam drugą wizytę dopiero za tydzień 😂 i pewnie zgłosiłaś mnie na moderatora?
A ciul - niech zaklinanie rzeczywistości trwa :)

Kochana, wysłałaś listę? A trzeba było się jakoś specjalnie zadeklarować? Jestem na liście? 😁

Weź, wysłałaś już?! Przecież ja mam drugą wizytę dopiero za tydzień 😂 i pewnie zgłosiłaś mnie na moderatora?
A ciul - niech zaklinanie rzeczywistości trwa :)

No wysłałam, przecież mówiłam że tworzę i wysyłam tylko musiałam posprawdzać kto się udziela a kto nie 😈 No i zgłosiłaś się, więc zostałaś mianowana na moderatora 😇

Kochana, wysłałaś listę? A trzeba było się jakoś specjalnie zadeklarować? Jestem na liście? 😁

Haha tak trzeba było nagrać filmik jak się staje na rękach i z fikolkiem w tyl zrobić szpagat 😂😂
Wysłałam listę wszystkich dziewczyn, które się udzielały. Chyba tylko dwie osoby z całej listy dały tylko jeden wpis przywitalny i potem cisza, więc ich nie wpisałam. Potem i tak pewnie będziemy jeszcze weryfikować bo od wysłania listy kilka dziewczyn też ucichło, kilka przyszło i jest bardziej aktywnych także na spokojnie da się dodać albo odjąć z wątku prywatnego osoby 😁

reklama
Strasznie wcześnie przenosicie się na prywatny, dziewczyny z końca miesiąca mogą jeszcze nawet nie wiedzieć, że są w ciąży. Ja Was podczytuję od jakiegoś czasu, ale u mnie problemy od początku - polip, 2 krwiaki i słaby progesteron, więc chciałam się odezwać dopiero po wizycie serduszkowej, no ale w takim razie witam się nieśmiało teraz :)

Do góry