reklama
Mademoiselle_Nika
Moderator
Ale super!I po wizycie...jestem glupia panikara
Maluch rośnie książkowo i przypomina już bardziej coś ludzkiego.
Serduszko 146 uderzeń
Mademoiselle_Nika
Moderator
Miałam przed chwilą jakieś czerwone kropki na papierze. Ale minimalnie. Możliwe, że to od heparyny i acardu?
Żonkaa
Fanka BB :)
Miałam przed chwilą jakieś czerwone kropki na papierze. Ale minimalnie. Możliwe, że to od heparyny i acardu?
Możliwe jest zacięcie np. Wczoraj przy depilacji i dzisiaj się wytarłaś i podrażniłaś? Ja ostatnio dzięki depilacji przeżyłam mikro zawał.
Jeśli nie to, to nie przytrafiło mi się nic takiego po heparynie i acardzie
Mademoiselle_Nika
Moderator
Niestety nie.Możliwe jest zacięcie np. Wczoraj przy depilacji i dzisiaj się wytarłaś i podrażniłaś? Ja ostatnio dzięki depilacji przeżyłam mikro zawał.
Jeśli nie to, to nie przytrafiło mi się nic takiego po heparynie i acardzie
Kochane. Jak to przeżyć …
Chodzę już po ścianach, bo przeczuwam co oznacza tak niski przyrost …. Wyje z bólu, boli mnie psychicznie taki ból rozrywający wnętrzności ….. tydzień temu szalałam z radości z takiej bety nie mogłam uwierzyć że stał się CUD a dziś
Chodzę już po ścianach, bo przeczuwam co oznacza tak niski przyrost …. Wyje z bólu, boli mnie psychicznie taki ból rozrywający wnętrzności ….. tydzień temu szalałam z radości z takiej bety nie mogłam uwierzyć że stał się CUD a dziś
majmaj
Wizyta na cito. Gdziekolwiek. Kciuki ogromneKochane. Jak to przeżyć …
Mademoiselle_Nika
Moderator
Poczekaj do jutrzejszego dnia. Jest wiele kobiet które nie badają bety w ogóle przy ciąży i nie przejmują się przyrostami - może one też mają na granicy? A rodzą zdrowe dzieci nie przejmując się betami o progesteronem. Mam przypadek 2 znajomych które dowiedziały się o ciąży w 3 miesiącu ciąży, dobrze po 10 tygodniu, bo miały nawet krwawienia i mają teraz dzieci. Poczekaj co powie lekarz.Kochane. Jak to przeżyć …
helianthus
Postaraj się chociaż odrobinę uspokoić. Pomyśl logicznie - w tym momencie masz powody do niepokoju, musisz to wszystko sprawdzić , skonsultować się z lekarzem, ale na rozpacz jeszcze przyjdzie czas po USG i ewentualnych złych informacjach od lekarza. Wtedy jeśli będzie taka sytuacja potwierdzona będziesz wyć tyle ile będziesz potrzebować (zadbaj tylko o obecność bliskiej osoby, nie możesz być sama). A jeśli okaże się że na USG obraz jest prawidłowy to teraz bardziej szkodzić temu maleństwu. Wypij melisę, przytul się do bliskiej osoby, pomódl się, zdaj się na los - cokolwiek co tylko może Ci pomócKochane. Jak to przeżyć …
reklama
Ailime1996
Dzięki, liczę na to że w sobotę lekarz udzieli mi informacji jak postępować w takich sytuacjachJak boli brzuch to duże dawki magnezu. Najlepszy jest Aspargin bo jest razem z potasem i lepiej się przyswaja. Można nawet 3x2 tabletki. Mi po takich dawkach przeszły takie bóle
Podziel się: