reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Wczoraj po południu tak zaczęło mnie boleć podbrzusze, że myślałam że będzie najgorsze. Bolało mnie jak na miesiaczke, ale częściej i bardziej. Dziś już jest ok, tylko ogólne samopoczucie słabe, plamienia żadnego nie ma. Na sobotę umówiłam się do lekarza na pierwsze USG.
Najważniejsze, że ustało i nie plamisz. Na takie bóle możesz brać no-spe. Jest bezpieczna. Dobrze, że udało Ci się umówić na sobotę. Będziesz spokojniejsza❤️

Najważniejsze, że ustało i nie plamisz. Na takie bóle możesz brać no-spe. Jest bezpieczna. Dobrze, że udało Ci się umówić na sobotę. Będziesz spokojniejsza❤️
Dziękuję, to pocieszające ♥️ jednak jakoś nie mogę pozbyć się strachu. Naczytałam się o poronieniach, o cp I siedzi mi w głowie.

Czekam, aż w końcu poprawi się pogoda. U mnie wieje że ma głowę urwać. Czuję że mi się migrena zaczyna. Chce już wiosnę, słońce, 17 stopni na dworze i to poczucie nadziei. Bo teraz to czuję tylko dołek przy tej pogodzie. Nic mi się nie chce.

Labo takie ma widełki
Progesteron bardzo niski, i nie możliwe, że terminy dla kobiet w ciąży na pół roku do przodu, bo by wychodziło, że wszystkie kobiety zachodzące w ciążę zrobią USG pod koniec II trymestru. Jak się nie dostaniesz jutro to na IP, powiedz, że jesteś w ciąży, że plamisz, czy boli brzuch, bo na podstawie samej bety i progesteronu mogą nie przyjąć. Zrobią USG i powiedzą co dalej.

reklama
Wczoraj po południu tak zaczęło mnie boleć podbrzusze, że myślałam że będzie najgorsze. Bolało mnie jak na miesiaczke, ale częściej i bardziej. Dziś już jest ok, tylko ogólne samopoczucie słabe, plamienia żadnego nie ma. Na sobotę umówiłam się do lekarza na pierwsze USG.
Jak boli brzuch to duże dawki magnezu. Najlepszy jest Aspargin bo jest razem z potasem i lepiej się przyswaja. Można nawet 3x2 tabletki. Mi po takich dawkach przeszły takie bóle

Do góry