Mademoiselle_Nika
Moderator
To ja wbicie luz. Gorzej to uczucie po podaniu…Chyba bym nie ustała. Nie dałabym rady wbić igły na stojąco.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja wbicie luz. Gorzej to uczucie po podaniu…Chyba bym nie ustała. Nie dałabym rady wbić igły na stojąco.
Mnie czasami nie boli, ale w większości przypadków jednak odczuwałam... dyskomfort. Nie jest to ogromny ból, ale nie nazwałabym tego przyjemnością. Na szczęście szybko ustaje.To ja wbicie luz. Gorzej to uczucie po podaniu…
Nie mam Cie na liście z terminem porodu, jak podawałaś to musiałam przeoczyć chociaż zawsze raz jeszcze wszystko przeglądam. Możesz podać raz jeszcze?A USG mam 02.02
Ja robię raz na leżąco, raz na stojącoChyba bym nie ustała. Nie dałabym rady wbić igły na stojąco.
A ta 09.02 aktualna też?:> Bo mam przy Tobie też na 9 lutego wizytę
Będąc na forumowych kreskach czytałam, że lekarze niechętnie przepisują heparynę. Jestem na mamach wrześniowych i mam wrażenie, że większość z Was ma zastrzyki
A ja poproszę o wpis na 6 lutegoA ta 09.02 aktualna też?:> Bo mam przy Tobie też na 9 lutego wizytę
U mnie ryzyk fizyk.Macie jakiś patent jak robić żeby nie robiły się siniaki? Jestem ledwo po dwóch a już mam siniaki… przykładać zimne po zastrzyku?
I drugie: siniaki i heparyna a smarowanie brzucha olejkami na rozstępy- jak to ma się do siebie?
Nie wiem jakie wskazania mają dziewczyny, ale mi podczas badań invitro wyszło kilka mutacji Pai i mthfr, więc bezwzględnie mam brać do końca ciąży.Będąc na forumowych kreskach czytałam, że lekarze niechętnie przepisują heparynę. Jestem na mamach wrześniowych i mam wrażenie, że większość z Was ma zastrzyki ???