reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Chyba bym nie ustała. Nie dałabym rady wbić igły na stojąco.
Ja robię raz na leżąco, raz na stojąco
Pytałam lekarza czy mogę brać heparynę wieczorem koło 18 bo tak zaczęłam w sumie z pierwszym zastrzykiem jak zobaczyłam dwie kreski
Powiedziano mi że może tak zostać że np clexane o 18 a około 23 jak chodzę spać acard 150

Macie jakiś patent jak robić żeby nie robiły się siniaki? Jestem ledwo po dwóch a już mam siniaki… przykładać zimne po zastrzyku?

I drugie: siniaki i heparyna a smarowanie brzucha olejkami na rozstępy- jak to ma się do siebie?
U mnie ryzyk fizyk.
Raz się robi siniak, raz nie.
Czasem wychodzi następnego dnia, inny nie;)
Nie wiem czy to wprawa, czy miejsce...wbijam poniżej pępka w różne miejsca od lewej do prawej;)
A smarować możesz, ale zachowaj odstęp czasu

reklama
Będąc na forumowych kreskach czytałam, że lekarze niechętnie przepisują heparynę. Jestem na mamach wrześniowych i mam wrażenie, że większość z Was ma zastrzyki 😃 ???
Nie wiem jakie wskazania mają dziewczyny, ale mi podczas badań invitro wyszło kilka mutacji Pai i mthfr, więc bezwzględnie mam brać do końca ciąży.

Do góry